Diferenta mare de varsta in cuplu

In general, in cuplurile in care este o diferenta mare de varsta intre cei doi parteneri 10 – 20 de ani, regula pare sa fie ca barbatul este cel mai in varsta iar femeia cea tanara.

Exista insa si exceptii de la regula, femei fascinante care reusesc sa atraga barbatii de orice varsta.

Sa fii intr-un astfel de situatie nu este deloc usor  din pacate, atunci cand intervine gura lumii.
 

Diferenta de varsta aduce si o diferenta de experiente si de cunostinte care poate face relatia mult mai frumoasa si interesanta, pentru ca cei doi parteneri au ce invata unul de la celalalt.

De partea cealalta pot interveni in mod semnificativ diferentele de opinie in bunul mers al relatiei.

Daca unul dintre cei doi indragostiti are o parere total diferita fata de celalalt despre cum sa isi petreaca timpul liber, atunci este greu sa se ajunga la un compromis.

Pareri indiscrete vor aparea mereu si atunci cand nu este cazul, sa nu te mire ca oamenii comenteaza fara rusine despre un subiect care nu ii priveste.

Parerea prietenilor este insa altceva

Ei te vor asculta inainte sa te judece. Tu trebuie sa stii exact ce vrei iar daca tu vrei sa fii intr-o relatie cu o persoana mult mai mare sau mai mica, bazata pe sinceritate, atunci inseamna ca nu este ceva gresit.
 

Teama ca vei fi parasita

Oricare dintre cei doi parteneri se teme ca va fi parasit pentru cineva mai atragator. Daca ati avut puterea sa treceti peste indiscretiile celor din jur, atunci inseamna ca va doriti sa fiti in aceasta relatie.

Nu te teme ca te va parasi pentru alta femeie, doar pentru ca asa spun gurile rele. Iar tu trebuie sa ii inlaturi temerile ca il vei parasi pentru cineva de o varsta apropiata, pentru ca tu te-ai indragostit de il ca intreg.

Bagajul din trecut

Trecutul trebuie sa ramana in urma, chiar daca unul dintre voi a gresit. Iar daca este vorba si de copii, atunci trebuie sa ii acorzi partenerului spatiu necesar pentru a se putea ocupa de ei in continuare.
 

Relatia voastra va fi pusa la incercare in acest fel, insa cu rabdare si incredere veti putea merge inainte fara probleme.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.