Despre ce să nu discuți la masa de Paște cu familia lui

Paştele se apropie, iar iubitul tău te-a invitat să iei masa alături de familia sa. Fie că nu îi cunoşti foarte bine sau nu îi placi chiar atât de mult, nu prea aştepţi cu nerăbdare acest moment alături de ai lui… Pentru a nu da cu bâta-n baltă, ţi-am pregătit o listă cu câteva lucruri pe care e recomandat să nu le aduci în discuţie.

În primul rând, evită să deschizi discuţii despre politică sau religie, mai ales dacă nu îi cunoşti prea bine părinţii. Este posibil să aveţi păreri diferite şi nu ai vrea să jigneşti pe cineva. Dacă altcineva începe să vorbească despre aceste lucruri, taci puţin şi ascultă pentru a afla ce gândesc ceilalţi de la masă. Nu e nevoie să minţi pentru a face o impresie bună, dar ai grijă ce spui.

Cadouri de Paste pentru familia iubitului

Nici problemele medicale nu sunt un subiect de discuţie potrivit. Fie că mama ta tocmai s-a operat sau vrei să afli detalii despre boala unchiului iubitului tău, mai bine abţine-te. Aceste conversaţii nu sunt tocmai potrivite pentru masa în familie şi îi pot deranja pe cei prezenţi. Din acelaşi motiv nu e ok să aduci vorba nici de vârsta înaintată a vreuneia dintre rudele partenerului tău.

Apoi, ai mare girjă ce spui despre mâncare! „Mama gătea mai bine asta” sau „Ştiţi… puteaţi găti preparatul acesta altfel” vor jigni bucătarul. Lasă sfaturile culinare pentru altă dată şi doar dacă persoana care găteşte în casă este deschisă la sugestii.

Cum sa supravietuiesti sarbatorilor cu familia iubitului

Nici bârfa nu este recomandată, chiar dacă vorbeşti despre vreo colegă de muncă pe care nimeni de acolo nu o cunoaşte. Dacă ai atât de multe lucruri de spus despre cineva, familia iubitului va considera că şi pe ei îi vei bârfi imediat cum te ridici de la masă.

Tu ce alte subiecte de discuţie crezi că ar trebui să eviţi?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.