Descopera-ti stilul in pat si exerseaza-l!

By  | 

Dac-ai exclamat vreodata intr-un magazin de haine: “E exact pe gustul meu!”, a fost pentru ca ti-ai format un anume stil personal, in functie de care faci fiecare alegere.

Preferintele se refera de la anumite piese vestimentare, pina la ce-ti place sa faci in pat. E absolut normal sa ai un “stil sexual” care te caracterizeaza!

In timp ce starile tale erotico-emotionale sint fluctuante, deci n-au cum sa fie la fel zi de zi sau de la un partener la altul, orientarile sexuale si comportamentul afisat in dormitor ramin, de regula, constante. Asa ca e bine sa-ti explorezi propria sexualitate, pentru ca ceea ce vei descoperi te poate ajuta in momentele fierbinti si poate contribui la intensificarea placerii.

Completeaza mini-chestionarul COSMO si afla ce fel de om esti… in pat (majoritatea persoanelor se incadreaza in tipologiile: romantic, dominator, copilaros sau aventuros). Citeste apoi recomandarile noastre privind felurile in care poti sa-ti descatusezi pornirile obraznice, dar atit de apreciate de iubitul tau!

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *