Decodeaza-l dupa cearta

Într-o lume perfectă, iubitul tău s-ar aşeza lângă tine pe canapea şi-ar spune: „iubito, iartă-mă!” – chiar dacă n-ar fi vina lui. Din păcate, această reacţie nu se aplică în cazul bărbaţilor. Am cerut câteva păreri avizate tocmai ca să-l „citeşti” după conflict.

SE SCUZA PRIN SMS

V-aţi „împuns” cu vorbe dure, dar imediat după, te pomeneşti că-ţi trimite un mesaj ca să vă împăcaţi. Însă fără să-i vezi faţa sau să-i auzi vocea atunci când spune că-i pare rău, e greu de ghicit ce simte cu adevărat. Totuşi, e un prim pas bun, care arată că după ce a reflectat la cele întâmplate, caută să repare situaţia. Dacă simţi că textul din mesaj te <atinge> şi te apropie de el, înseamnă că e sincer. Dacă mesajul te lasă confuză sau dezamăgită, e cazul să iei o hotărâre serioasă legată de situaţia creată.PARE NEAFECTAT

Ciondăneala a luat sfârşit, iar iubitul tău îşi vede nonşalant de treburi şi acest comportament aparent normal te contrariază! Există două variante pentru atitudinea lui. Poate că nici nu i s-a părut cearta cine ştie ce sau din contră, fierbe de nervi şi vrea să te ignore complet. Ca să-ţi dai seama care dintre variante e cea valabilă, caută detalii minore. Te strânge uşor de talie atunci când te machiezi în oglindă? Îţi trimite un link haios la muncă? Probabil că a depăşit starea ursuză! Dacă simţi că v-aţi cam distanţat, sigur furia mocneşte între voi, indiferenţa afişată fiind modul său pasivo-agresiv de a depăşi momentul. Dacă aşa stau lucrurile, adu vorba de ceartă, de exemplu atunci când vă uitaţi la televizor şi finalizaţi-o.

VREA SEX DE IMPACARE

Pfff! Serios? Abia v-aţi reglat vocile după ceartă, iar el vrea să spulbere tensiunea în pat? Nu e nimic greşit în a face dragoste ca metodă de împăcare, după ce v-aţi rezolvat problema, dar nu folosiţi chestia asta drept “bandaj” de oblojire a “rănilor”. Discutaţi deschis, dacă nu, situaţia va degenera. E posibil să se grăbească să te atragă în aşternuturi deoarece se teme că relaţia voastră să fie în pericol. Dă-i de înţeles că eşti bosumflată, dar că acest lucru nu implică şi despărţirea, ci din contră, vrei şi tu să revină lucrurile la normal. Odată ce s-a liniştit, va fi mai deschis la discutat.

ITI CUMPARA CADOU

Ar fi o nebunie să-i refuzi florile sau bijuteriile pe care ţi le oferă! Totuşi, aceste atenţii sunt arma perfectă când n-are chef să daţi lucrurile pe faţă. Fereşte-te de cadourile pe care ţi le face fără scuze reale. Indiferent de a cui a fost vina, e posibil să încerce să te păcălească cu un dar de consolare. Îţi oferă o cutie de bomboane cu un bileţel pe care scrie te iubesc? Probează-i mesajul. Mulţumeşte-i, dar spune-i că tot mai eşti supărată. Acordă-i totuşi prezumţia de nevinovăţie. Poate că a fost un gest sincer de a-şi exprima regretul, doar că nu ştia cum să-l transmită verbal. De asemenea, ia în considerare şi cât de personal e cadoul. Când îţi lasă în frigider prăjitura favorită, chiar merită toată lauda. Uneori însă, un buchet obişnuit de flori este o tactică de a lăsa deoparte o potenţială confruntare directă.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise