Decodeaza-i reteaua de socializare

Atunci când urmărești un tip online ca să-ți dai seama dacă ți-ar plăcea să ieși cu el, ia în calcul asta: Unde postează dezvăluie la fel de multe lucruri despre el ca și postările în sine. Max Thierot, care a jucat în Jumper și a obținut mai apoi un rol în Disconnect, un film despre cât de greu e să construiești legături adevărate într-o lume digitală, confirmă: „Cei mai mulți tipi au minți care lucrează în sens unic, așa că de obicei ne alegem o singură rețea de socializare unde postăm chestii”. Excepție fac tipii care nu există în lumea online – de obicei, aceștia sunt anti-orice și foarte greu de mulțumit. Apoi mai sunt tipii care postează pe absolut toate rețelele posibile – fii precaută, e prea distras ca să-ți acorde atenția pe care o meriți sau e un tip nesigur care vrea să compenseze lipsa de atenție aspirând la poziția de star al internetului. Dar iată cum poți interpreta preferința lui pentru o anumită rețea socială!

Ești dependentă de retelele de socializare?Pinterest

La prima vedere, un tip care pinuiește fotografii pe Pinterest, e mai mult o „prietenă bună” decât un potențial iubit, dar dacă e straight, ar putea fi the one. E un tip amuzant și nu judecă pe nimeni. Punctele slabe: poate fi materialist sau superficial.

Facebook

Un tip care petrece o grămadă de timp pe această rețea ca o fabrică de Like-uri vrea să fie, ei bine, plăcut. Să ieși cu el va fi amuzant la început – are abilități sociale, așa că te va duce la o grămadă de petreceri. Dar nevoia lui de a fi popular poate fi o dovadă de nesiguranță, ceea ce înseamnă că s-ar putea să facă crize de gelozie dacă va vedea un alt tip pe Wall-ul tău.

LinkedIn

Acest tip formal și profesionist te va trata frumos atunci când nu e la birou, dar s-ar putea să petreacă mai mult timp printre documente decât în patul tău.

Dicționar urban: Socializarea de canapea

Twitter

E direct și îți va spune pe șleau dacă te place sau nu, dar nu te aștepta la conversații intense.

Tumblr.

Blogurile presupun timp, interes și devotament, iar bărbații care investesc ore întregi în blogul lor ar putea fi la fel de serioși și în relațiile de iubire. Așteaptă-te să fii cu adevărat ascultată de acest tip profund.

Instagram

Nu puteam să nu-l menționăm și pe narcisist. E destul de egoist și postează până și fotografii cu mâncarea preferată. Totuși, tipii atât de vizuali au tendința să fie mai conectați cu propriile sentimente. E decizia ta.

Sursă: Tomas Chamorro, specialist în psihologia de business și autor al Personality and Individual Differences

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise