Decodeaza-i distractia preferata de vara

Chiar dacă poate suna incitant pentru el, nu e chiar atât de amuzant să-ți acoperi corpul cu înghețată pentru ca el să guste apoi deliciile – prea multe calorii (el), prea mult rece (tu), plus curățenie de făcut după (probabil tot tu). Din fericire, există și alte activități în doi care-i plac și care, în plus, spun multe despre el ca iubit.

8 sugestii de distractie si bucurii de varaConcert în aer liber

La o primă privire: Pentru că a luat biletele în avans, înseamnă că e un tip grijuliu care știe să facă planuri și, în plus, îi place să danseze cu tine.

În profunzime: Muzica tare nu prea vă permite să vorbiți, așa că s-ar putea să fie mai interesat de trupa lui favorită decât de tine.

Beri în grădină

La o primă privire: Ai putea încerca să te convingi că alegerea lui spune despre el că e un tip cool, sociabil, trendy. și ar putea fi adevărat…

În profunzime: Sau ar putea însemna că e genul de tip care crede că o întâlnire fun și intimă se rezumă la conversații conduse de alcool cu alți oameni aflați sub influența alcoolului. Fă tu calculele.

3 secrete pentru mai multa distractie in doi

La plajă

La o primă privire: Mersul la plajă cu tine e doar o scuză ca să te vadă pe jumătate dezbrăcată și, eventual, udă.

În profunzime: Și tu ai ocazia să-i privești abdomenul bronzat, deci amândoi câștigați din acest punct de vedere. Ai grijă, însă – s-ar putea să fie mai interesat de fizic decât de ce ai pe interior.

O excursie la pădure

La o primă privire: Acest tip activ adoră stilul de viață sănătos, frumusețea naturii și frumusețea ta fără machiaj.

În profunzime: Energia lui s-ar putea să te enerveze în diminețile în care te trezești cu machiajul întins după o noapte de club cu fetele, în timp ce el îți repetă întruna că somnul nu e decât pierdere de timp. Chiar nu poate și el să “vegeteze” ca o persoană leneșă normală?

Un picnic

La o primă privire: Dacă reușești să găsești un tip care plănuiește o întâlnire romantică bazată, practic, pe conversație și contact vizual, ai grijă să profiți la maximum de ocazie pentru a-l impresiona. E un exemplar mai rar.

În profunzime: Vrea să te cunoască pe tine, cea adevărată, ceea ce înseamnă că are stofă de iubit. Așa că lasă-te descoperită.

Sursă: Jeremy Nicholson, expert în relații din Boston

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise