Semne că relația nu va funcționa, potrivit fotografiilor de nuntă

Deseori, persoanele din afara relației își pot da seama ușor dacă aceasta funcționează sau nu. Iată câteva semne că relația nu va avea un viitor, potrivit fotografiilor de nuntă.

Fotografii de nuntă nu trebuie doar să facă poze, ci și să fie atenți la miri pe toată durata nunții. Observându-i constant, pot prinde acele momente romantice dintre parteneri, iar fotografiile spontane sunt de cele mai multe ori mai reușite decât cele planificate. Astfel, fotografii își pot da seama dacă relația funcționează sau nu.

Semne că relația nu va funcționa, potrivit fotografiilor de nuntă*

„Petrecem 8, 10, 12 ore sau mai mult observând mirii. Căutăm momente intime, conexiuni emoționale. În unele cazuri, acestea există, dar în alte cazuri, oricât ne-am chinui, între miri pur și simplu nu există chimie și afecțiune.”

Citește și: 5 semne că vei avea probleme cu viitoarea mamă-soacră

„Am fost la toaletă și mirele era și el acolo, se slăpa pe mâini. L-am felicitat și i-am spus că dacă nunta a ieșit atât de bine, și căsnicia va fi bună. Răspunsul lui: Păi, vedem noi ce-o să iasă. Apoi a plecat din toaletă.”

„Voiam să fac o fotografie romantică în care mirii se sărută… dar mireasa a refuzat să își sărute soțul.”

„Un cuplu chiar m-a îngrijorat… În tot timpul cât am încercat să fac fotografii, mireasa părea foarte stresată și nefericită. Nici nu am putut să o pozez! Între timp, mirele se distra cu prietenii lui și o ignora.”

„Toasturile făcute de invitați pot spune multe despre cuplu. Uneori, prietenii și familia nu prea au nimic bun de zis. Dacă nimeni din cei din jur nu este încântat de relație, ceva nu e în regulă.”

Citește și: Cât contează banii într-o relație? 

„Am văzut multe cupluri care nu fac decât să se certe în timpul nunții. De obicei nu sunt certuri importante, dar, dacă nu puteți fi fericiți măcar în ziua nunții, cum credeți că veți fi fericiți în continuare?”

„Dacă nu există tensiune sexuală între parteneri, dar există între unul dintre ei și altcineva… în mod clar există o problemă.”

 

 

*exemplele au fost preluate de pe un thread Reddit

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.