10 semne care arată că partenerul nu te mai atrage

În multe relații, pasiunea și interesul de la început dispar odată cu trecerea timpului. COSMO ți-a pregătit o listă de 10 semne care arată că partenerul nu te mai atrage sau te-ai săturat de el.

  1. Glumele lui te enervează. Înainte ți se părea cel mai amuzant tip pe care l-ai cunoscut – de fapt, acesta a fost unul din motivele pentru care te-ai cuplat cu el. În ultimul timp, însă, nicio glumă de-a lui nu ți se mai pare amuzantă; mai mult, chiar te enervează în aceste situații și te surprinzi dându-ți ochii peste cap.
  2. Nu îți mai place stilul lui. De ceva timp ți se pare că are cel mai stupid stil vestimentar, deși înainte nu aveai absolut nicio problemă cu asta.
  3. „Te doar capul” când vrea sex. Sau „ți-a venit menstruația” . Sau „nu ești în starea necesară”. Abia dacă mai faceți sex și, atunci când o faceți, e mai mult pentru că te simți obligată.
  4. Te enervează tot ce face sau nu face. La începutul relației puțin îți păsa că nu a dus gunoiul sau că nu a făcut patul. Acum, vă certați în fiecare zi din nimicuri de genul.
  5. Nu ai chef să îi răspunzi la telefon. Aproape de fiecare dată, ai avut prea mult de lucru, erai în altă cameră când a sunat telefonul sau îl uitasei pe silențios. Când te sună vreo amică, însă, îi răspunzi instant și stați de vorbă câte o oră.
  6. Nu mai ieși cu el în oraș. Înainte îți făcea plăcere să te însoțească peste tot, dar acum simți nevoia să ieși aproape întotdeauna fără el.
  7. Începi să te uiți după alți bărbați. E absolut normal să vezi câte un tip bun pe stradă, dar nu e deloc ok să te uiți după ei cu interes. Poate ți s-a întâmplat chiar să îți imaginezi diferite scenarii cu vreun amic sau un necunoscut din metrou.
  8. Nu mai ești niciodată geloasă. Puțină gelozie e normală în orice relație; e de înțeles să te deranjeze puțin dacă vorbește cu altă tipă. În ultimul timp, însă, nici nu mai observi dacă cineva flirtează cu el.
  9. Nu mai faci eforturi pentru relație. Nicio relație nu este simplă, trebuie să faci constant eforturi și compromisuri. Când asta nu se mai întâmplă, e clar că ceva nu mai funcționează.
  10. Nu te mai aranjezi pentru el. În ultimul timp te vede doar în haine de casă, cu părul nepieptănat și nefardată. Nici la epilat nu-ți mai programezi ședințe așa des. Tu spui că te simți confortabil cu el, dar adevărul este că nu-ți mai pasă cum te vede el.

Ce e de făcut?

În primul rând, fii sinceră cu tine însăți. Îl mai iubești? Vrei să rămâi cu ei în continuare? Relația voastră are și alte probleme? El cum se comportă cu tine?Apoi, e cazul să ai o discuție deschisă cu el – în cazul în care ai decis că vrei să vă despărțiți. Spune-i sincer ce simți (bineînțeles, fără jigniri și fără să dai vina pe el).

Dacă simți că relația merită continuată (pentru că încă îl vrei alături, nu doar de teamă că nu vei găsi pe altcineva), cel mai bine ar fi să nu îi spui nimic despre ce simți. Va intra în panică și va suferi. Mai bine, fă tot posibilul să te îndrăgostești din nou de el, nu îl mai judeca atât de aspru și petrece mai mult timp cu el, făcând activități romantice și distractive.

Citește și: Ar trebui să mai ies la întâlniri cu soțul? 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.