Se muta la tine? Cele 4 trucuri care te vor ajuta să savurezi primele zile de viață în doi  

Una e să doarmă la tine câteva nopți pe săptămână și cu totul alta să împarți cu el fiecare clipă petrecută acasă. Dacă nu ai suficientă răbdare cu el sau nu-i respecți intimitatea, n-ar fi exclus să ajungeți să vă certați din te miri ce și să dormiți în camere separate mai des decât pe vremea când nu locuiați împreună. În schimb, dacă reușești să-l faci să viseze zilnic la clipa în care se va întoarce acasă, la tine, cel mai probabil te așteaptă cele mai fericite zile din viața ta de până acum.

Uite care sunt cele 4 trucuri care te vor ajuta să trăiești la maximum primele zile de viața în cuplu:  1.   Răsfață-l și bucurați-vă unul de celalalt

Indiferent cum a decurs relația voastră până acum, „luna de miere” abia începe. Sigur că o sa ieșiți în oraș mai rar, iar mesajele cu „Te iubesc” și „Mi-e dor de tine” de peste zi se vor mai rari, pentru că vă vedeți seara acasă.

Cu toate astea, acum fiecare seară poate fi una cu cină la lumina lumânărilor și a lenjeriilor îndrăznețe. Când prietenele povestesc despre cum după câteva luni alături de iubiți au dat neglijeuri pe pijamale flaușate, ascultă-le cu atenție și învață ce să nu faci la tine acasă.

Nu te grăbi să îți chemi prietenii în vizită. Profită la maximum de timpul pe care-l aveți pentru voi și de intimitate.   

  1.   Asigură-te că aveți suficient spațiu

Acum că sunteți doi s-ar putea ca spațiul din casă să ți se pară  brusc insuficient. Firesc ar fi să nu vă deranjeze pe niciunul ca e îngrămădeală pe canapea când vă țineți în brațe și vă uitați la filme. Lucrurile ar putea evolua însă cu totul altfel dimineața, când singura baie din casă devine neîncăpătoare.

S-ar putea să vă fie din cale afară de incomod, spre exemplu, să vă spălați pe dinți în același timp, ghemuiți în fața unei chiuvete mici. Dacă vezi că asta îl enervează, vino cu ideea să faceți împreună primele schimbări în casă. Un astfel de lavoar de baie cu picior v-ar permite să aveți mai mult spațiu și să nu vă mai călcați pe nervi.

  1. Respectă limitele

Faptul că locuiți împreună îți dă dreptul să te plimbi prin casă îmbrăcată în tricourile lui. O să ai o mulțime de ocazii să îi porți ceasul, să îi folosești șamponul și să-i încerci parfumurile. Există însă și câteva limite pe care n-ar fi indicat să le încalci.

Printre altele, nu-i folosi periuța de dinți fără să-i ceri permisiunea. Poate că ție nu ți se pare o problemă, dar lui s-ar putea să-i displacă profund. Nu-i citi mesajele și nu intra pe conturile lui de Facebook și de WhatsApp decât dacă ți-o cere. Dacă-l spionezi îi transmiți de fapt că n-ai pic de încredere în el. Iar asta nu va face decât rău relației voastre.  

  1. Ai răbdare cu el. E firesc să facă lucrurile altfel decât tine

Mai ales dacă înainte să se mute la tine a locuit singur, te-ai putea aștepta să aibă niște tabieturi care ți se par ciudate. Poate că îi place să bea cafea doar dintr-o anume cană sau poate că are cine știe ce ritual de pregătire a hainelor pentru dimineața următoare.

Chiar dacă unele lucruri ți se par ieșite din comun, ai răbdare cu el și descoperă-i felul de a fi. E firesc să facă lucrurile altfel decât le faci tu. Dacă nu înțelegi ceva, întreabă-l. Dacă vreodată ceva din modul lui de a fi te va nemulțumi, bineînțeles că vei putea să i-o spui deschis. Tot ce ar trebui să faci în primele zile ar fi să te asiguri că nu-l judeci greșit înainte de a-l cunoaște cu adevărat.

Chiar dacă relația voastră durează de ceva vreme, primele zile în care veți locui împreună ar putea fi pline de neprevăzut. Citește materialul de mai sus și află ce ar trebui să faci ca să te bucuri la maximum de aceste momente unice.

Sursă foto: Shutterstock

(P) Articol realizat împreună cu Arabesque

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.