5 semne că ai o relație nesatisfăcătoare

Multe femei nu realizează că relația lor are anumite probleme și se mulțumesc că mai puțin decât merită. Iată 5 semne că relația ta este nesatisfăcătoare.

În orice relație pot apărea probleme, dar atunci când acestea sunt întâmpinate constant e clar că ceva nu este în regulă. Orice femeie își dorește să se simtă fericită și împlinită alături de partener, dar uneori nu ne dăm seama când relația nu este una potrivită.

5 semne că ai o relație nesatisfăcătoare

Nu ești prioritatea partenerului

Este absolut normal ca partenerul să aibă hobby-uri și interese în afara relației – acest lucru este recomandat pentur a ne păstra individualitatea. Însă atunci când partenerul pune constant alte lucruri pe primul loc, aveți o problemă. Orice persoană trebuie să se simtă specială, nu a doua opțiune după muncă, ieșirile cu prietenii sau hobby-uri.

Citește și: Se poate baza o relație doar pe sex? 

Nu aveți planuri comune de viitor

Dacă nu te afli în planurile sale de viitor, de ce mai aveți o relație? Este clar că nu este partenerul potrivit pentru tine, deci nu faci decât să pierzi timp prețios din viața ta. Nu te mulțumi niciodată cu prea puțin!

Nu te susține

Într-o relație, partenerii trebuie să se susțină unul pe celălalt. Iubitul tău ar trebui să îți susțină visurile, să te ajute dacă treci prin momente dificile, să te înțeleagă și să te aprecieze. Toate acestea ar trebui să se întâmple fără ca tu să i le ceri!

Citește și: La ce să renunți pentru o relație grozavă 

Nu faceți prea multe lucruri împreună

Spuneam mai sus că este important ca fiecare să aibă interese în afara relației, însă trebuie să aveți și activități de cuplu. Nu ne referim la cursuri de olărit sau de dans, ci la lucruri banale, precum mersul la film sau la teatru, plimbările prin parc, chiar și mersul la cumpărături sau preparatea cinei împreună.

Nu poți avea încredere în el

Încrederea în partener este obligatorie într-o relație sănătoasă. Dacă aceasta lipsește, nu vei reuși niciodată să fii fericită.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.