10 probleme cu care te confrunți într-o nouă relație

Atunci când ai un nou partener, totul este roz și minunat, mai ales pentru că este o ocazie de a-ți aminti că există și oameni buni în lume, oameni capabili să iubească!

Dar până să te obișnuiești cu noua relație – și noul “program” de zi cu zi, s-ar putea să te confrunți cu câteva “probleme”. Din fericire, aceste lucruri sunt perfect normale! 

Noi am identificat 10 probleme cu care te confrunți într-o nouă relație și câteva soluții pentru ele:

1. Găsirea unei balanțe între a-ți petrece timpul cu el și a petrece timp singură. Ești într-o relație nouă și vrei să îți petreci fiecare minut cu el, dar cu toate acestea, știi că nu este tocmai sănătos să faci asta.

2. Includerea partenerului în grupul tău de prieteni. Dificil – pentru că vrei să rămâi loială prietenilor tăi și să nu îi abandonezi pentru a sta cu iubitul tău, dar în același timp vrei să te asiguri că el se simte confortabil alături de ei.

3. Încerci din tot sufletul să nu te transformi în fata care vine mereu însoțită de iubitul ei. Doar pentru că ești într-o relație, nu înseamnă că automat ai un “plus-one” la orice.

4. Menținerea responsabilităților personale, cum ar fi orele de somn necesare organismului tău, curățenia în apartament sau mersul la sală. Este dificil să rămâi “cu picioarele pe pâmânt” atunci când, dintr-o dată, ai o “activitate” în plus în calendar în fiecare zi.

5. Decizia de a-l introduce, în sfârșit, ca fiind “iubitul” tău. Pentru că dintr-un anumit punct, “prietenul tău” sună ridicol.

6. Definirea întregii “probleme”. Asta ar trebui să fie, literalmente, cea mai ușoară parte a unei relații. Dar niciodată nu e.

7. Conștientizarea faptului că, la fel ca și tine, și el are un “istoric” în spate. Dacă nu ai 12 ani și asta este prima ta relație, orice persoană pe care o întâlnești va avea un bagaj emoțional în spate și tu ar trebui începi să te obișnuiești cu asta dacă vrei ca lucrurile să funcționeze.

8. Dificultatea de a încerca să rămâi naturală și să te faci plăcută, în același timp, prietenilor săi. Pentru că, teoretic, ești într-o “mini-relație” și cu prietenii lui și nu vrei să devi fata pe care nimeni nu o vrea în jur.

9. Practic, să rămâi naturală și corectă – tu cu tine. Este extrem de simplu să fii prinsă în această distracție și plăcere de a fi într-o relație cu o persoană nouă și, dacă nu ești atentă, s-ar putea să îți dai seama că te schimbi doar pentru a fi o pereche mai bună pentru partenerul tău. Ai grijă, pentru că ultimul lucru pe care ți-l dorești este să fii de nerecunoscut când sau dacă această relație se va încheia.

10. Relaxează-te și bucură-te de faptul că, în sfârșit, ești fericită. Lucrurile sunt atât de minunate la început încât vei fi tentată să aștepți să se întâmple ceva rău. Dar, serios vorbind, încearcă să NU faci asta! Bucură-te de ceea ce ți se întâmplă – dragostea -. Este rară, dar MINUNATĂ!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.