Obiceiuri de cuplu pe care cei din jur le urăsc

Când ești îndrăgostită, nu îți mai pasă de nimeni din apropiere. Totuși, există câteva obiceiuri de cuplu pe care toți cei din jur le urăsc.

Dragi prieteni, ne bucurăm că v-ați găsit marea dragoste, dar vă rugăm, nu mai faceți aceste lucruri!

Îți pui prietenii să îți facă poze cu partenerul de fiecare dată când ieșiți împreună. E ok să vă fotografiem din când în când, dar chiar nu trebuie să faci câte 20 de poze de fiecare dată când ieși din casă cu iubitul. Sau, dacă ții neapărat să faci, măcar ia-ți un fotograf sau un selfie stick.

Motive pentru care el vrea o pauză în relație

Vă sărutați întruna. Bravo, nu vă mai săturați unul de celălalt, dar ce-ai spune să faceți asta acasă? Mai ales dacă mai sunteți cu o singură persoană, este lipsit de respect să o ignorați pentru a vă săruta mereu.

Încercați să vă cuplați toți prietenii. Acum că ești atât de fericită, îți e milă de toate persoanele singure și încerci să faci pe Cupidon, pentru că ai realizat că singurul mod în care poți fi fericit este să ai un iubit.

Nu mai ieșiti din casă. E de înțeles să vrei să petreci mult timp cu noul partener, să faceți sex ca iepurii și să vă uitați la filme în pat, dar nu e ok să îți ignori prietenii cu lunile pentru că vrei să stai doar în casă cu iubitul. Și nu, nu e ok nici să ne vedem nici jumătate de oră ca apoi să te scuzi că te așteaptă iubitul!

14 semne că va fi un iubit grozav

Presupui că și el este invitat. Doar pentru că sunteți un cuplu, nu înseamnă că am vrut să vină și el la aniversarea mea. E de bun simț să întrebi înainte dacă e ok să îți aduci partenerul.

Te-ai transformat în „noi”. Nu mai există absolut nicio propoziție care să se refere doar la tine.

Începi să dai sfaturi pe care nu ți le cere nimeni. Doar pentru că ești într-o relație fericită, nu înseamnă că ai devenit brusc un expert în relații. Învață să îți asculți prietenele când se plâng de relația lor (sau lipsa uneia) și dă-le sfaturi doar dacă ele îți cer asta.

Vă alintați mereu în public. Nimeni nu vrea să audă cum vă spuneți unul altuia „puiuț”, „ursuleț” sau alte apelative de genul.

Postezi zilnic poze cu voi pe Facebook/Instagram. Chiar e necesar să vedem în fiecare zi cum vă țineți în brațe sau vă pupați? Măcar postați poze interesante.

Ce poziții sexuale preferă vedetele?

 

*articol preluat de pe Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.