Motive pentru care el vrea o pauză în relație

Nimeni nu vrea să audă cuvintele „vreau să facem o pauză” de la partenerul său. Iată care sunt principalele motive pentru care bărbații își doresc să facă asta.

Relațiile pot fi dificile, mai ales atunci când există probleme de comunicare între parteneri. În general, bărbații apelează la această pauză pentru că nu au curajul să spună direct „vreau să ne despărțim!”, însă mai există și alte motive în spatele acestor cuvinte.

Iată care sunt motivele pentru care el vrea o pauză în relație:

Îi e greu să se despartă de tine. Cum spuneam și mai sus, acesta este motivul principal pentru care un bărbat îți va spune că aveți nevoie de o pauză. Încearcă să porți o discuție sinceră și deschisă cu el, pentru a afla ce gândește. În orice caz, meriți mai mult decât un bărbat care nu are măcar curajul să îți zică că vrea să vă despărțiți.

Cele mai comune 3 motive de despartire

Vrea să facă sex cu altcineva. Dacă faceți pauză, poate face sex cu oricine fără să te înșele, apoi puteți relua relația. Bineînțeles, aceasta este un motiv foarte prost pentru o pauză. Dacă suspectezi că acesta este planul lui, e cazul să aveți o discuție.

Chiar vrea să se gândească la relația voastră. Poate că ați avut mai multe certuri în ultima perioadă sau chiar nu vă mai înțelegeți atât de bine și vrea să se gândească puțin la situație. În acest caz, o pauză poate fi binevenită, pentru ca amândoi să vă reevaluați relația.

Are nevoie de puțină liniște. Uneori, anumite probleme personale pot fi copleșitoare și avem nevoie de o pauză în care să încercăm să rezolvăm aceste probleme, să scăpăm de stres și să ne bucurăm de puțină liniște. Poate că simți nevoia să fii alături de el, să vorbiți mai mult, să încerci să îl ajuți, dar permite-i o pauză doar pentru el dacă este cazul.

Împăcați-vă așa după o ceartă în cuplu

Vrea să te testeze. Da, bărbații pot propune să faceți o pauză doar pentru a afla care e reacția ta. Poate ai fost mai rece cu el în ultimul timp și suspectează că vrei să scapi de el (sau poate nu are niciun motiv să creadă asta, dar îi lipsește încrederea în sine și este paranoic). În orice caz, nu are rost să îți pierzi vremea cu persoane care joacă astfel de joculețe stupide.

 

*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.