De ce ar trebui să te muți cu partenerul cât mai devreme

Multe persoane cred că ar trebui să aștepte un anumit număr de luni până când se mută cu partenerul. E o idee bună sau ar trebui să vă mutați împreună cât mai devreme?

Fiecare persoană este diferită și fiecare cuplu este diferit, însă toți ne imaginăm momentul când vom locui împreună cu persoana iubită. Însă când ar trebui să vină acest moment?

În urmă cu ceva timp, un amic a decis să se mute cu iubita sa, cu care avea o relație de vreo doi ani. După vreo 3 luni au decis să se despartă pentru că au realizat că, de fapt, nu se înțelegeau deloc bine și nu suportau să stea împreună atât de mult timp.

Un alt amic s-a mutat cu iubita lui la doar trei săptămâni de când se cuplaseră. Rezultatul? Recent s-au căsătorit și sunt mai fericiți ca niciodată! Recunosc, m-am mirat că s-au mutat împreună atât de devreme, dar mi-a spus ceva ce mi-a dat de gândit: „De ce să pierzi timpul cu cineva cu care o să descoperi peste câțiva ani că nu vrei o relație? Dacă vă mutați împreună cât mai devreme, măcar știți sigur de la bun început.”

Sigur, mai există și o altă variantă: să nu vă mutați împreună niciodată. Să îți explic: la un moment dat, văzusem o poveste foarte simpatică pe una dintre paginile „Humans of…”. Un cuplu în vârstă fusese căsătorit mulți ani, apoi a decis să divorțeze. La ceva timp după, au început să aibă din nou o relație. De data aceasta, însă, nu mai locuiau împreună, ci se vizitau unul pe celălalt. Când se săturau, își ziceau: „Mai du-te și pe la tine acasă, ne purtăm iar de parcă suntem căsătoriți.” În mod surprinzător (sau nu) acum aveau o relație grozavă!

Problema este că multe persoane cred că ar trebui să aștepte un anumit număr de luni pentru a face acest pas important. Dar care e rostul? Dacă aveți posibilitatea să mă mutați împreună, e mai bine să o faceți de acum! În felul acesta, vă veți da seama cum v-ați înțelege mai bine: ar fi ok să locuiți împreună? Să stea fiecare la casa lui? Sau poate, de fapt, nu sunteți atât de compatibili?

Tu ce părere ai? Când ar trebui un cuplu să stea în aceeași casă?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.