Cum să reînvii romantismul în relația de cuplu

La început, relațiile sunt pline de romantism și pasiune, dar acestea pot dispărea odată cu trecerea timpului, afectând cuplul. Dacă și tu te afli în această situație, învață de la specialiștii COSMO cum să reînvii romantismul.

Sărută-l mai cu foc

Prea adesea faci asta pe fugă, nu-i așa? De acum, sărută-l pasional înainte de a pleca la birou sau când sunteți într-un loc public; se va recrea acea tensiune sexuală pe care o simteați din plin înainte.Scapă de rutină

Atunci când sunteți împreună încearcă să faceți lucruri aparte – și nu neapărat cu tentă sexuală, ci ceva care să vă conecteze și să vă mențină atenția unul asupra celuilalt. Ce-ar fi ca o seară pe săptămână să interziceți televizorul și să renunțați la plictisitoarele corvezi casnice? În loc de asta, pregătiți împreuna cina, apoi luați masa unul în fața celuilalt, fără să vizionați un serial sau să stați cu ochii în telefon.

Date night

Chair dacă stați acasă, asta nu înseamnă că trebuie să uitați cu totul de date night. O întâlnire romantică nu are nevoie să se petreacă neapărat la un restaurant sau în parc, ci poate să se transforme într-o cină în doi la masa din sufragerie sau în balcon. Gătește ceva special, ce nu mâncați foarte des, sau, și mai bine, gătiți împreună! Nu uitați să vă aranjați ca și când ați ieși în oraș.

Atinge-l și mângâie-l mai des

Atingerile și mângâierile tandre ne apropie mai mult de partenerul nostru. Nu trebuie ca acestea să aibă o tentă sexuală, ci să exprime dragoste. Mângâie-i mâna sau piciorul când stați jos unul lângă altul, masează-i umerii când sta la computer sau ia-l de braț atunci când mergeți pe stradă.

 

Citește și: Ce faci dacă te simți neglijată în relație? 

Citește și: 7 semne că relația ta va rezista toată viața 

1 comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.