Cum să ai o relație grozavă cu un tată… dacă nu îți plac copiii

Vrei să începi o relație cu un tip, dar nu-ți plac copiii, iar el este tată? Situația nu este atât de imposibilă precum pare la prima vedere!

Știi foarte bine ce vrei de la viața ta, iar planurile de viitor nu includ niciun copil. Totuși, ai cunoscut un tip grozav și ai vrea să ai o relație de lungă durată cu el… însă are copii. Ce e de făcut?

Citește și: Despre ce ar trebui să discuți cu partenerul înainte să faceți un copil

În primul rând, nu da cu piciorul acestei ocazii! Doar pentru că tipul are copii nu înseamnă că nu puteți avea o relație frumoasă. În același timp, nu te arunca cu capul înainte – nu e ok să mergi pe ideea „fie ce-o fi”, e nevoie să discuți câteva lucruri cu el înainte de a începe relația.

Apoi, ține cont de următoarele lucruri:

Copilul sau copii în cauză sunt persoane la fel ca tine, nu un animal de companie pe care îl poți ignora. Dacă tipul are o pisică care nu te place, aceasta va sta mai mult prin altă cameră. Dacă un copil nu te va place, ar putea fi o problemă. Chiar dacă nu îți plac copiii, trebuie să te comporți frumos cu ei.

Nu sunt copiii tăi, deci nu tu trebuie să le oferi educație. Doar în cazul în care tatăl lor îți permite să îi cerți când greșesc sau să le ții morală poți face acest lucru. Și niciodată să nu țipi sau să dai în ei! Sigur, le poți explica că te deranjează să se poarte într-un anume fel cu tine, dar nu te preface că ești mama lor. Dacă ai o problemă cu comportamentul lor, discută despre asta cu tatăl.

Citește și: Semne că va fi un tată bun

Nu evita copiii. Sunt o parte importantă din viața viitorului tău partener, deci nu e prea ok să ieșiți doar voi doi în oraș, să mergi pe la el doar când copiii nu sunt acasă etc. Pentru el înseamnă mult să te înțelegi bine cu cei mici.

Nu fii geloasă pe mama copiilor. Chiar dacă cei doi s-au despărțit, este normal să țină legătura atâta timp cât există un copil la mijloc. Încearcă să nu fii paranoică sau geloasă. Dacă ar fi vrut să rămână cu ea ar fi făcut-o.

Acceptă faptul că te vei afla pe locul 2. Orice femeie vrea să fie cea mai importantă persoană din viața unui bărbat, însă acest lucru nu se va întâmpla dacă el are copii. Acceptă de la bun început acest lucru și niciodată nu îl pune să aleargă între cei mici și tine.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.