Cum intretii jucariile erotice

Tocmai ţi-ai luat un prieten nou, pe baterii? Sau aveţi deja o relaţie de durată, în 3? Jucăriile şi accesoriile tale sexuale necesită o îngrijire specială, pentru a putea beneficia timp îndelungat de serviciile sale.

Citeşte întotdeauna instrucţiunile de utilizare şi de păstrare în condiţii opţime. Fiecare jucărie sexuală trebuie curăţată şi păstrată, ca orice alt obiect personal…spre exemplu,să spunem, periuţa de dinţi!

Regula numărul 1 de igienă când vine vorba de jucării sexuale este de a nu le împrumuta! Este vorba în primul rând de un obiect intim şi în al doilea rând, dacă prietena ta cea mai bună vrea să încerce o mărime diferită sau un model nou…să şi-l ia pe al ei! 

După folosire, scote-i bateriile-dacă are-până la următoarea întâlnire, mai ales dacă îl foloseşti rar. Cel mai (puţin) amuzant ar fi să înceapă să funcţioneze/vibreze exact atunci când e mama ta în vizită şi te ajută la curăţenia de primăvară.

Dacă foloseşti un dildo sau vibrator, este indicat să îl foloseşti într-un singur orificiu! Dacă, totuşi, vrei să experimentezi şi altceva, ai grijă să îl sterilizezi sau să foloseşti un prezervativ. 

Cum speli sau sterilizezi jucăriile sexuale în funcţie de material:

Jucăriile sexuale pe bază de silicon, din cauciuc artificial, din plastic, oţel inoxidabil, PVC, latex, sticlă  pot fi spălate cu apă călduţă şi săpun şi lăsate apoi să se usuce singure. Unele dintre ele, compuse din materiale poroase (PVC, cauciuc natural, cauciuc artificial, vinil) nu pot fi sterilizate complete, aşadar nu este indicat să le împrumuţi sau să le foloseşti şi în alte orificii. O altă măsură de igienă poate fi folosirea prezervativului.

Dacă jucăriile tale sexuale nu sunt electrice, pot fi spălate şi în maşina de spălat vase sau fierte timp de 3 minute.

 

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.