Ați trecut prin aste? Sunteți suflete pereche!

Orice relație are suișuri și coborâșuri, dar este important să trecem cu bine peste toate problemele. Dacă tu și partenerul ați reușit să treceți prin aceste situații stresante, cel mai probabil sunteți un cuplu care va rezista toată viața!

Ați mers împreună în vacanță… și totul a mers prostNe dorim ca vacanțele să fie distractive și relaxante, dar uneori se întâmplă exact opusul. E normal să te enervezi în astfel de situații, iar de multe ori ajungem să ne certăm cu partenerul – chiar dacă nu e vina niciunuia. Dacă ați reușit să vă bucurați de vacanță și să rezolvați cu calm toate aceste probleme, sunteți pe calea cea bună!

Părinții lui nu te-au plăcut din prima

Sau invers. Ne place sau nu, familia are un rol important și e bine ca părinții partenerului să aibă o părere bună despre noi. Evident, acest lucru nu se întâmplă mereu, deci trebuie să gestionași problema împreună. Dacă ați reușit sunteți un cuplu grozav!

Ai avut probleme cu un prieten al său

Atunci când ne cuplăm cu cineva, prietenii săi ar trebui să ne placă – măcar puțin. Dacă nu ne plac, îl pot influența pe partenerul nostru. Iar dacă am avut chiar o ceartă cu unul din prietenii săi cu atât mai rău…

V-ați certat în timpul unui drum lung cu avionul

De multe ori, atunci când ne certăm cu partenerul, avem nevoie de puțin spațiu. În avion, însă, este imposibil să îl obții. Ești obligat să rămâi pe scaun încă câteva ore, iar partenerul tău e la câțiva centimetri de tine.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.