Ar trebui să mai ies la întâlniri cu soțul?

Toate cuplurile care sunt împreună de mult timp ar trebui să meargă la întâlniri, dacă țin la sănătatea relației. Iată de ce este important să mergi la întâlniri cu soțul.

La începutul relației, ieșeai des la întâlniri cu partenerul. Fiecare facea tot posibilul să arate cât mai bine, faceați planuri împreună, încercați să vă impresionați unul pe celălalt. Cu timpul, însă, situația s-a schimbat: petreceți mai mult timp în pijama urmărind seriale și mâncând pizza, ieșiți în oraș doar alături de prieteni sau din obligație… Cu alte cuvinte, cădeți în rutină. Sigur, vă simțiți confortabil, dar asta vă poate afecta relația.Romantismul și distracția sunt foarte importante într-o relație – la începutul ei, dar mai ales după 1, 5 sau 10 ani. Din păcate, multe cupluri nu țin cont de asta. Iată ce ai de făcut:

Citește și: Secretele unei căsnicii longevive 

Programează întâlnirea

Stabilește cu soțul sau partenerul o zi în care ieșiți la întâlnire. Poate acum va părea forțat, dar nu așa făceați și la începutul relației? Întâlnirea poate avea loc o dată pe săptămână sau lunar, puteți ieși la restaurant sau la teatru… totul depinde de dorințele voastre.

Pregătiți-vă separat

La fel ca la începutul relației, încercați să vă impresionați unul pe celălalt. Aranjează-ți părul, epilează-te, alege o rochie sexy. Atunci când vă veți vedea unul pe celălalt, vă veți admira mai mult! Surprinde-ți partenerul ca la început și permite-i să facă același lucru.

Citește și: Manual de sexting 

Încercați lucruri noi

Măcar o dată la o lună-două, încercați ceva nou. Ați fost vreodată la karaoke? Ați mâncat la acel restaurant nou? Ați mers la muzeu? Dar la SPA? Puteți chiar începe un curs împreună: de gătit sau de dans, de exemplu. Ieșiți din zona de confort!

Atingeți-vă mai des

Mergeți pe stradă ținându-vă de mână, pune-i mâna pe genunchi la film, mângâie-l pe umăr în drum spre casă. Mai ții minte cât de plăcut era să vă atingeți (într-un mod nonsexual) când abia v-ați cunoscut?

Citește și: Lasă lumina aprinsă în timpul sexului!

Fă-i complimente

Așa cum spuneam și mai sus, la începutul relației încercați să vă impresionați unul pe celălalt. Cu siguranță asta includea și complimentele, deci nu sări peste ele! Partenerul tău are nevoie să știe că îl apreciezi chiar și după atâția ani de relație.

Tu de cât timp te afli într-o relație? Mai ieșiți la întâlniri?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.