7 lucruri mărunte pe care bărbații le adoră

Există câteva lucruri (aparent) inocente pe care femeile le fac în pat și pe care bărbații le adoră. Iată care sunt acestea.

Poartă un tricou de-al lui… și atât. Chiar dacă vei fi îmbrăcată într-un tricou probabil destul de mare de tine, vei arăta foarte sexy fiind goală în rest. Dacă nu te simți confortabil, poți purta și chiloți, efectul va fi același.

Ce să NU accepți într-o relație

Îmbrățișează-l când nu porți sutien. Oricât de subțire ar fi sutienul tău, atunci când îl scoți sânii se simt mult mai bine… mai ales atunci când îl îmbrățișezi.

Dormi dezbrăcată. Arăți superb și i-ar plăcea să te vadă non-stop dezbrăcată!

Arăți simpatic când dormi. Chiar dacă nu poți controla asta, el se va uita uneori la tine când dormi și se va gândi cât de dulce arăți.

7 lucruri pe care le vei regreta când vei fi mai în vârstă

Te întinzi după ceva fără să te ridici din pat. Pentru că îți poate admira fundul. Acesta e singurul motiv. Ai un fund grozav și îi place să îl vadă des.

Îl pui să te țină în brațe în timp ce stai cu spatele la el. Cu toții știm unde va ajunge asta, mai ales dacă te mai și împingi cu fundul puțin în spate.

Patul miroase a tine după ce pleci. Bineînțeles, nu ne referim la transpirație, ci la mirosul tău, la parfumul pe care îl porți sau la loțiunea de corp.

*articol preluat din Cosmopolitan US

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.