6 idei de întâlniri neconvenționale pentru weekend

Să vii mereu cu idei pentru întâlniri interesante poate fii dificil, indiferent dacă abia ai început relația sau aceasta are deja vechime. Noi îți recomandăm să uiți de clasicele întâlniri în care mergeți la film sau la restaurant și să încercați aceste sugestii mai diferite.

Mergeți la o librărie deosebită

Găsiți în orașul în care locuiți o librărie cu cărți vechi sau rare și alegeți o carte unul pentru celălalt. Acest lucru vă va ajuta să învățați mai multe unul despre altul, dar și cât de bine vă cunoașteți interesele și preferințele.

Mergeți la un curs împreună

Aflați când are loc un curs interesant care ține doar o zi și învățați lucruri noi împreună. Alegeți ceva mai ieșit din comun, cum ar fi un curs de salsa pentru începători, un atelier de pictat tricouri, unul de modelaj în lut sau de realizat dreamcatchere.

Luați un tren la întâmplare

Mergeți dimineața în gară și alegeți unul din trenurile care pleacă în următoarea oră (de preferat către o destinație cât de cât apropiată). Astfel, vă veți bucura de un peisaj frumos pe drum și veți vizita un oraș în care poate nu ați mai fost niciodată.

… sau bilete de avion last minute

Acestea au un preț foarte mic pentru că orice companie aeriană preferă să vândă ultimele locuri mai ieftin decât să nu le vândă deloc. Evident, în cazul acesta trebuie să aveți niște bani pregătiți pentru când ajungeți la destinație, motiv pentru care vă recomandăm orașe ieftine, precum Sofia, Praga sau Budapesta.

Dați o fugă la mare

Puteți sta de dimineața până seara, timp în care să stați să vă plimbați pe plajă (temperatura apei nu este încă destul de ridicată pentru o baie), să vă relaxați la o terasă cochetă și petreceți momente romantice împreună la un picnic pe plajă.

Încercați mâncăruri noi

Căutați un magazin asiatic sau indian la voi în oraș și cumpărați câteva ingrediente pe care nu le-ați mai încercat niciodată. Apoi, căutați rețete cu acestea și gătiți împreună.

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley GIlmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.