5 intrebari de pus iubitului tau

Chiar nu e nevoie de introducere atunci când vrem să vă vorbim despre moduri isteţe şi plăcute pentru a te apropia şi mai mult de iubitul tău! Iată cum.

Îţi dăm mai jos câteva idei drăguţe pentru a da startul unor conversaţii constructive cu partenerul tău şi care au potenţial de a-ţi întări relaţia.

#1

Întreabă-l care este momentul vieţii lui de care e cel mai mândru. Bărbaţii au oricum un ego supradimensionat, dar îi vei da ocazia să îţi povestească despre momente importante din viaţa lui şi o va face cu plăcere.

#2

Află care crede el că sunt trăsăturile lui mai puţin plăcute. Un tip cu capul pe umeri şi cu coloană vertebrală îşi va recunoaşte punctele slabe şi de care poate nu e foarte mândru, dar la care lucrează să le îmbunătăţească. Contează să fie conştient de ele, pentru că fiecare om trebuie să-şi ştie părţile bune, dar şi pe cele rele.

#3

Oare de ce îi este cel mai frică? Ok, tipul poate fi un bărbat neînfricat în circumstanţe precum o excursie aventuroasă în safari, dar, ca bărbat, poate avea temerile lui. Poate că se teme de sărăcie sau de sănătatea mamei sale sau că nu va reuşi să fie cel mai bun părinte din lume – ideea e să vă apropiaţi şi să ţintiţi către acel gen de relaţie în care sunteţi nu doar iubiţi, ci şi cei mai buni prieteni.

#4

Întrebaţi-vă reciproc ce apreciaţi cel mai mult unul la altul. Poate fi ca un exerciţiu de sinceritate, prin care aflaţi mai multe unul despre celălalt şi care este menit să vă apropie. De asemenea, puteţi ulterior să vă întrebaţi şi care este lucrul care vă place cel mai puţin la celălalt – şi cum puteţi să faceţi pentru a remedia acest aspect.

#5

Cum arată ziua perfectă pentru el? Dar pentru tine? Pune-i întrebarea asta şi vezi dacă răspunsurile vi se potrivesc. E un tip serios? Poate că ziua lui perfectă arată ca un tablou de familie – acasă, cu tine şi cu planuri în doi. E un bărbat căruia îi place să experimenteze? Poate că se dă în vânt după drumeţii şi călătorii în destinaţii exotice, alături de gaşca de prieteni. Vezi dacă vă potriviţi cum gândiţi şi acordaţi-vă suficientă răbdare pentru a asimila reciproc gusturile fiecăruia dintre voi.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.