5 moduri prin care te poți apropia mai mult de partenerul tău

Indiferent de cât timp sunteți împreună și cât de bine vă înțelegeți, întotdeauna poți face anumite lucruri care să vă apropie și mai mult. Nu ne referim la declarații de dragoste spectaculoase, ci la lucruri aparent banale, dar care au același efect.

Planifică un maraton de filme

Când aveți un weekend liber, propune-i să nu ieșiți în oraș și să nu pierdeți timpul cu treburi gospodărești. În schimb, alege câteva filme pe care voiați amândoi să le (re)vedeți, dar nu v-ați făcut timp până acum. Comandați pizza sau mâncare chinezească, cumpărați o sticlă de vin și relaxați-vă împreună.

Răsfățați-vă papilele gustative

După o zi grea de muncă, în loc să mergeți direct acasă și să vă plângeți unul altuia despre colegi sau șefi, luați cina în oraș. Alegeți un restaurant mai deosebit, cu mâncare pe care nu ați mai încercat-o până acum – dar verificați întâi de recenzii a primit online, să nu fiți dezamăgiți.

Ajută-l să se relaxeze cu un masaj

Cui nu îi place să i se facă masaj, mai ales atunci când are o perioadă stresantă? Urmărește câteva tutoriale pe Youtube pentru a învăța tehnicile folosite de profesioniști și îi vei da pe spate în mod garantat!

Invită-l la dans

Fie că ieșiți în oraș sau dansați în propria sufragerie, dansul este o activitate plăcută, care vă va apropia mai mult. Nu trebuie să îți faci griji dacă nu vă descurcați prea bine, important este să vă distrați. O altă idee este să vă înscrieți la un curs de dans, care vă va permite să învățați lucruri noi și chiar să vă faceți prieteni.

Vizitați un muzeu

Indiferent de orașul în care locuiți, cu siguranță există măcar un muzeu sau o expoziție care să vă atragă atenție. Cu această ocazie, veți învăța lucruri noi împreună, veți împărtăși gândurile și sentimentele pe care le simțiți atunci când priviți operele de artă și veți împărtăși o experiență de care nu vă bucurați atât de des.

 

Citește și: Terapia de cuplu. Cum funcționează și în ce situații ar trebui să o încerci 

Citește și: Construieşte o relaţie fericită fără să te pierzi pe tine 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.