10 probleme ale fetelor care împart patul cu partenerul

By  | 

Cel mai probabil multe dintre cititoarele COSMO împart patul cu partenerul. Tu ai întâmpinat vreodată aceste probleme?

Unul dintre cele mai bune teste pentru o relație este cât de bine tu și partenerul tău puteți să dormiți împreună. Poți să spui ce vrei, dar eu tot cred că un pat este făcut pentru o singură persoană, indiferent cât este de mare. Bine, asta dacă este să uităm de paturile king-size. Acelea sunt suficient de mari pentru a le împărți fără a-ți da seama!

5 trucuri pentru un somn odihnitor

  1. Nu o să te las să mă îmbrățișezi toată noaptea: chiar nu înțeleg cum cineva ar putea crede că această poziție de somn e confortabilă: sunt prinsă într-o închisoare grea și transpirată a mâinii tale.
  2. Am partea mea de pat și nu ai cum să schimbi asta: da, este partea asta, cu siguranță e mai bună ca partea ta și nu, nu poți dormi pe partea mea, pentru că salteaua a luat deja forma coprului meu și nu vreau să strici asta.
  3. Nu vreau să fiu într-un război permanent cu tine pentru pătură: dacă tragi pătura de peste mine și mă trezesc la 3 dimineața fiindu-mi foarte frig, poți să-ți iei adio de la viață.
  4. Dacă împărțim un pat, asta nu înseamnă că o să facem sex toată noaptea: noaptea e momentul în care îmi place să dorm. Doar pentru că tu îți petreci o noapte la mine, asta nu înseamnă că o să-mi schimb rutina de somn pentru tine.
  5. O să te împing din pat dacă ești pe partea mea: încă nu ai văzut cât de teritorială pot fi. Încearcă-mă.
  6. Dacă începi să sforăi o să te lovesc: dacă știi că atunci când stai pe spate sforăi, încearcă să nu mai faci asta. Nu e chiar așa greu.
  7. Dacă mă trezești înainte de alarma mea, o să fiu un monstru pentru toată ziua: dacă trebuie să te trezești mai devreme, totul e în regulă. Doar te rog, nu face hărmălaie și lasă-mă să dorm. Te rog.
  8. Nu înțeleg de ce îți pui fața la mine pe pernă: ai și tu perna ta. Nu e nimic mai neplăcut decât să mă trezesc, iar tu să fii mult prea aproape de fața mea. Și, deși îmi place fața ta, poate nu chiar la prima oră a dimineții, da?
  9. Și părul tău cade: am fost foarte surprinsă de cât de mult păr lași în urma ta, pe pernă. Aș putea face o perucă.
  10. Știu ce vrei să spui atunci când îți împingi organul „din greșeală” în spatele meu: și nu, nu o să se întâmple. Poate doar dacă folosești cuvinte.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

 

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *