10 probleme ale fetelor care împart patul cu partenerul

Cel mai probabil multe dintre cititoarele COSMO împart patul cu partenerul. Tu ai întâmpinat vreodată aceste probleme?

Unul dintre cele mai bune teste pentru o relație este cât de bine tu și partenerul tău puteți să dormiți împreună. Poți să spui ce vrei, dar eu tot cred că un pat este făcut pentru o singură persoană, indiferent cât este de mare. Bine, asta dacă este să uităm de paturile king-size. Acelea sunt suficient de mari pentru a le împărți fără a-ți da seama!

5 trucuri pentru un somn odihnitor

  1. Nu o să te las să mă îmbrățișezi toată noaptea: chiar nu înțeleg cum cineva ar putea crede că această poziție de somn e confortabilă: sunt prinsă într-o închisoare grea și transpirată a mâinii tale.
  2. Am partea mea de pat și nu ai cum să schimbi asta: da, este partea asta, cu siguranță e mai bună ca partea ta și nu, nu poți dormi pe partea mea, pentru că salteaua a luat deja forma coprului meu și nu vreau să strici asta.
  3. Nu vreau să fiu într-un război permanent cu tine pentru pătură: dacă tragi pătura de peste mine și mă trezesc la 3 dimineața fiindu-mi foarte frig, poți să-ți iei adio de la viață.
  4. Dacă împărțim un pat, asta nu înseamnă că o să facem sex toată noaptea: noaptea e momentul în care îmi place să dorm. Doar pentru că tu îți petreci o noapte la mine, asta nu înseamnă că o să-mi schimb rutina de somn pentru tine.
  5. O să te împing din pat dacă ești pe partea mea: încă nu ai văzut cât de teritorială pot fi. Încearcă-mă.
  6. Dacă începi să sforăi o să te lovesc: dacă știi că atunci când stai pe spate sforăi, încearcă să nu mai faci asta. Nu e chiar așa greu.
  7. Dacă mă trezești înainte de alarma mea, o să fiu un monstru pentru toată ziua: dacă trebuie să te trezești mai devreme, totul e în regulă. Doar te rog, nu face hărmălaie și lasă-mă să dorm. Te rog.
  8. Nu înțeleg de ce îți pui fața la mine pe pernă: ai și tu perna ta. Nu e nimic mai neplăcut decât să mă trezesc, iar tu să fii mult prea aproape de fața mea. Și, deși îmi place fața ta, poate nu chiar la prima oră a dimineții, da?
  9. Și părul tău cade: am fost foarte surprinsă de cât de mult păr lași în urma ta, pe pernă. Aș putea face o perucă.
  10. Știu ce vrei să spui atunci când îți împingi organul „din greșeală” în spatele meu: și nu, nu o să se întâmple. Poate doar dacă folosești cuvinte.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.