De ce te seduce parfumul lui?

By  | 

1. Mirosul natural al corpului unui barbat poate avea asupra femeii cam acelasi efect pe care polenul il are in cazul albinelor.

Pare ciudat, insa mirosul natural al transpiratiei lui are impact asupra atractiei tale fata de el. S-a dovedit chiar ca atat corpul feminin, cat si cel masculin, transmit semnale chimice care comunica anumite calitati reproductive. Aceste mesaje sunt primite la nivelul subconstientului. Asa se explica de ce uneori mirosul unui barbat te poate seduce inexplicabil.

2. E firesc sa-ti atraga atentia un parfum sexi

Da, intorci capul atunci cand vezi un tip hot, dar afla ceva: un studiu privind simtul olfactiv a relevat faptul ca femeile apreciaza mai mult felul in care miroase un barbat decat felul in care arata. Asadar, desi in prima faza vei fi atrasa de infatisarea lui, mirosul sau (natural sau “din sticla”) va fi cel care te va convinge ca e cazul sa… “aprofundezi”.

3. Aromele pot sa-i creasca increderea in sine

Nu-i asa ca un barbat pare mai tantos dupa ce s-a parfumat? E normal, daca mai si observa ca tie iti place cum miroase, se simte mai sigur pe el. Si ce e mai sexi decat increderea? Asa ca nu ezita sa-i spui cat de delicios ti se pare parfumul lui.

Pentru ca mirosul pielii lui sa fie mai persistent:

  • Dupa ce iese de la dus, spune-i sa se dea cu apa de toaleta peste tot, nu numai pe gat; pielea uscata inghite ceva mai multa colonie decat cea grasa.
  • Convinge-l sa foloseasca un produs de par parfumat; incep sa fie tot mai populare si in randul barbatilor.

Comments

comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *