De ce sextingul iti face bine

Scenarista filmului Men, Women & Children, Erin Cressida Wilson, îți vorbește despre impactul pozitiv pe care erotismul digital îl are asupra vieții tale.

Știm deja ce spun alarmiștii anti-tehnologie despre sexting: că e stupid, rușinos, aberant și chiar exploatator. Dar, dacă suntem sinceri cu noi înșine, trebuie să recunoaștem că acesta a devenit un curent de erotism personal. În zilele noastre, orice femeie se poate transforma în naratorul sau ilustratorul propriei imaginații, creând povești necenzurate despre ea și obiectul dorinței ei.Cele 5 reguli ale sextingului

Până la urmă, putem privi textingul ca pe cel mai recent capitol dintr-o istorie lungă a amanților ce și-au trăit pasiunea prin intermediul corespondenței scrise. În anii ̕ 40, feminista Simone de Beauvoir scria despre cum gândurile ei romantice de pe hârtie se transformau în senzații fizice: „Când îți scriu, e ca și când te-aș săruta”, îi mărturisea iubitului de la distanță, Nelson Algren. Continua astfel: “Voi fi acolo… Pe străzile triste din Chicago, în camera singuratică…Voi fi lângă tine”. Punând stiloul pe hârtie, Simone se strecura în rutina de zi cu zi a lui Algren, în același fel în care, astăzi, schimbul de mesaje cu o puternică încărcătură erotică ne menține pasiunea intactă chiar și în cele mai monotone zile.

Imaginează-ți cum Crăciunul tău se derulează în fiecare an după același scenariu: mese lungi și plictisitoare cu familia, descoperirea cadourilor de sub brad…când, deodată, îți apare pe telefon un  mesaj obraznic de la iubitul tău. Saaau…o poză cu el la bustul gol, pentru că tocmai se pregătea să facă duș și își dorea să te ațâțe. Alimentată de aceste dulci tachinări interminabile, viața de zi cu zi devine mai incitantă – ai senzația că deții în permanență un As în mânecă, pe care abia aștepți să-l scoți, la momentul potrivit. Ne scriem poveștile de dragoste în fiecare zi, oriunde am fi – protejați, neapărat, de parola telefonului.

Ce mesaje sa nu trimiti niciodata fostului

Sextingul îți permite, de asemenea, să-i dai întâlnire iubitului într-o locație erotică, secretă, unde poți să-i comunici fără rezerve dorințele și nevoile tale. Astfel, până când ajungeți între așternuturi, deja vă cunoașteți cele mai arzătoare fantezii, așa că nu mai aveți nevoie de cuvinte. Gadgeturile ne dau voie să visăm “pe picior mare”, și nu singuri, ci împreună cu protagonistul fanteziilor noastre.

Desigur, încrederea este esențială. Cu siguranță nu vrei să te implici în acest gen de erotism dacă partenerul îți trimite o poză cu penisul său în erecție după un schimb de doar două fraze prietenoase. Pentru că un partener de sexting nepotrivit e ca un amant nepriceput: o mare dezamăgire. Dar experiențele mai puțin plăcute n-ar trebui să-ți pună capac pentru totdeauna.

Cele mai sexy 10 mesaje pe care sa i le trimiti

Ideea e să fii în permanență conștientă de cel mai mare avantaj al sextingului: în timp ce-ți transpui imaginația în cuvinte, te poți opri oricând ca să te gândești, să ștergi sau să adaugi cuvinte. Ai tot timpul din lume, iar această certitudine parcă pune și mai multe paie pe focul pasiunii. În timp ce de Beauvoir se afla la mila Poștei, noi știm că putem primi un mesaj în orice secundă. E incredibil de incitant felul în care poți vedea pe ecranul smartphone-ului cum iubitul îți tastează, apoi șterge întreaga frază și începe din nou, străduindu-se să construiască exprimarea perfectă înainte să apese butonul Send.

Așadar, să te implici într-o fantezie sexuală scrisă nu e ceva rușinos și nici un concept străin sau dubios. Dovada e scriitorul irlandez James Joyce, născut în anul 1882. „Micuța mea ușuratică Nora”, i se adresa în scris amantei lui prin anul 1902, “Am făcut așa cum mi-ai spus…și am ajuns la extaz de două ori în timp ce citeam scrisoarea de la tine”. Ce poate fi mai intim decât să-i ceri cuiva să se masturbeze în timp ce îți citește cuvintele? Sau să-i dezvălui că tocmai ai făcut-o.  De două ori. Nora a fost, cu siguranță, o femeie incredibilă pentru vremea aceea. Doar gândește-te de ce ar fi fost în stare astăzi, cu tehnologia la picioarele ei.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise