De ce se tem barbatii in dormitor

1. Teama că se va rupe prezervativul. Asta se întâmplă multor cupluri şi ce este mai grav este că uneori  îţi dai seama când este prea târziu. Dacă aveţi această problemă des, cel mai bine este să folosiţi alte metode de contracepţie.

2. Iubitul tău se teme că nu este cel mai bun partener pe care l-ai avut. Chiar dacă viaţa ta sexuală nu a fost atât de…variată, este de-ajuns să mai fi avut un singur partener de sex înaintea lui ca să se teamă de comparaţii. ”Dacă nu sunt la fel de bun ca fostul?”

3. O teamă modernă este legată de părul pubian, care la unii bărbaţi este din belşug! Dacă nu a făcut-o încă, de bună-voie, nu se va bucura când o să îi sugerezi că ar fi timpul să scape de ”tufişul” din pantaloni, mai ales pentru că îi place sexul oral.

4. Temeri legate de igiena corporală. Unii bărbaţi transpiră abundent ceea ce nu le face nici lor plăcere, ce să mai spunem de iubitele lor? Din păcate pentru ei, nu prea au ce să facă în această privinţă în timpul partidei de sex, când transpiră abundent din cauza mişcărilor.

Mai adăugăm în această categorie teama bărbaţilor că le miros picioarele şi că au o respiraţie neplăcută, ceea ce îi obligă să uite de spontaneitate şi să plănuiască partida de sex după un duş lung.

5. Teama că nu te va satisface. Este foarte important şi pentru iubitul tău să ai orgasm, ca o confirmare a dotărilor sale generoase şi a mişcărilor sale de maestru. Aşadar, dacă termină înainte să atingi şi tu punctul culminant, pe lângă satisfacţia fizică va simţi şi o mică frustrare.

Sfatul nostru este să vă construiţi împreună o bază de cunoştinţe sexuale. Cunoaşterea înseamnă putere iar încrederea în sine vine din deţinerea puterii, aşa că fiţi liberi să vă documentaţi!

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.