De ce să ții cont înainte de a te muta cu partenerul

Să te muți cu partenerul este o decizie importantă. Pentru ca relația voastră să nu fie afectată, e necesar să ții cont de aceste 5 sfaturi.

După ce se mută împreună, multe cupluri realizează că acest pas a fost o greșeală. În unele cazuri, problema este, de fapt, că nu au ținut cont de câteva lucruri foarte importante. Iată care sunt acestea:Acceptați că uneori nu sunteți de acord. Două persoane nu pot gândi mereu la fel, chiar dacă se iubesc. Inevitabil, vor apărea situații în care veți avea păreri diferite, fie că e vorba de decorațiuni, de cum spălați vasele sau de cât de des e ok să invitați prieteni la voi. Nu merită să vă certați din astfel de motive!

Citește și: 5 semne că nu vrea să aveți o relație serioasă 

Ocupați-vă de casă împreună. Va trebui să mergeți la cumpărături, să gătiți, să faceți curat… împărțiți sarcinile între voi, în funcție de ce vrea să facă fiecare, sau faceți toate astea împreună. Iar dacă partenerul tău chiar n-are chef să spele vasele, spală-te tu (în loc să țipi la el) și lasă-l pe el să dea cu aspiratorul.

Nu uitați de romantism. E ușor să uiți să fii romantic când te muți cu cineva. Nu uita să te aranjezi pentru el chiar dacă nu ieșiți în oraș, pregățiți o cină romantică împreună, mergeți la întâlniri. Măcar o dată pe lună faceți ceva special împreună, pentru a nu vă transforma în colegi de apartament.

Învățați să faceți compromisuri. Acest lucru e important mai ales dacă unul dintre voi se mută la celalalt, nu luați o casă împreună. „Gazda” ar trebui să țină cont și de dorințele celui care se mută, iar acesta ar trebui să înțeleagă că „gazda” nu vrea să schimbe anumite lucruri din casă.

Citește și: Ce să NU faci în timp ce primești sex oral 

Respectați-vă timpul. Dacă atunci când locuiai singură îți permiteai să stai 2 ore în baie pentru a te exfolia, epila, spăla etc, acum ar trebui să ții cont și de partener – iar acest lucru este valabil în orice situație.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.