De ce să te cuplezi cu prietenul cel mai bun

Multe femei se tem să înceapă o relație cu cel mai bun prieten, de teamă să nu strice prietenia, însă COSMO îți explică de ce ar fi o idee bună.

Să te îndrăgostești de cel mai bun prieten poate fi dificil, însă dacă veți începe o relație vei descoperi că va fi cea mai bună relație a ta.De ce să te cuplezi cu prietenul cel mai bun

Aveți deja multe amintiri împreună. Cu siguranță veți avea chiar mai multe de acum înainte, însă e un sentiment plăcut să știi că ai trecut prin atâtea întâmplări interesante, amuzante sau triste împreună.

Vei afla în sfârșit cum e să vă sărutați. Să fim serioase, fiecare dintre noi s-a gândit măcar o dată cum ar fi să își sărute prietenul cel mai bun.

De ce tip de bărbați te îndrăgostești în funcție de zodie

Știi deja cum se poartă într-o relație. De-a lungul timpului, l-ai văzut cu câteva fete, deci știi deja cum se poartă cu o parteneră și cât de mult se implică. În plus, și el știe deja ce vrei tu într-o relație.

Îi cunoști deja părinții și prietenii. Nu mai e nevoie de acea întâlnire oficială în care te simți judecată de toți cei din jur. Nu trebuie să îți faci griji că nu te vor accepta, pentru că deja știi că o fac.

Îi știi secretele. Știi deja (aproape) tot ce ascunde în el, deci șansele să aveți discuții incomode pe măsură ce relația evoluează sunt foarte mici.

Îi cunoști limbajul nonverbal. Îți poți da seama când e nervos, când e dezamăgit, când are o zi proastă și vrea să fie lăsat în pace etc. Prea puțini oameni realizează cât de important este limbajul nonverbal!

8 lucruri cu care e ok să te mulțumești într-o relație

Viața socială nu ți se va modifica, pentru că deja petreceți destul timp împreună. Cum ar putea prietenii tăi să se supere că îl aduci cu el în oraș din moment ce și înainte ieșeați împreună?

Știți cum să vă înveseliți unul pe celălalt. Poate fi dificil să înveți cum să îți faci noul partener să se simtă mai bine, dar aici nu este cazul pentru că știi deja!

Vă simțiti confortabil unul în preajma celuilalt. Ați trecut prin atâtea împreună, te-a văzut arătând grozav, dar și nearanjată, ca scoasă din cutie sau transpirată și cu părul răvășit după ce ai fost la sală, te-a văzut râzând, plângând…

Nu renunța la o relație ce poate fi cea mai bună relație pe care o vei putea avea vreodată doar din frică! Deja vă cunoașteți foarte bine, ce ar putea să meargă prost?

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.