De ce să spui „Te iubesc” prima

Suntem obișnuite ca bărbații să facă primii pași importanți într-o relație, inclusiv să spună primii cuvintele magice. Iată de ce noi credem că tu ar trebui să spui „Te iubesc” prima.

Bărbatul trebuie să îți arată că este interesat, să aleagă restaurantul la care ieșiți, hotelul la care veți sta în vacanță, să spună primul „Te iubesc”… Așa crezi și tu? Noi suntem de părere că nu e nicio problemă dacă spui tu prima aceste cuvinte, iar acestea mai jos găsești motivele noastre.

Spui te iubesc prea devreme?

Poate că și el așteaptă să spui tu prima. Te-ai gândit vreodată că și el simte asta pentru tine, dar îi e frică să o spună?

Peste 10 ani, nu va mai conta cine a spus-o prima. Ce contează este că sunteți împreună și vă simțiți minunat, nu cine a spus primul marele „Te iubesc”. Chiar crezi că o să conteze atât de mult că tu ai spus-o?

Dacă se panichează când îi spui că îl iubești cel mai probabil nu e bărbatul potrivit. Bineînțeles, nu e niciodată o idee bună să îi spui că îl iubești după o singură întâlnire, ci doar atunci când chiar simți asta. A fi îndrăgostită nu înseamnă a iubi! Totuși, dacă sunteți de câteva luni bune împreună, iar el se panichează la auzul acestor cuvinte, asta ar trebui să îți dea puțin de gândit.

5 fraze care inseamna mai mult decat un “te iubesc”

Bărbaților le place când tu spui prima asta. Tocmai pentru că bărbații se simt obligați să o spună ei prima dată, emoțiile sunt și mai puternice. Spune-i tu prima că îl iubești și se va bucura foarte mult!

Te vei simți mai bine după ce ai spus-o. Dacă amâni prea mult momentul, vei fi foarte stresată din cauza aceasta. Spune-i odată!

Vei știi sigur ce gânduri are cu tine. Da, există șansa să îți spună că el de fapt nu își dorește nimic serios cu tine, dar cel puțin afli acum, nu după ce te vei fi imnplicat mai mult.

 

*articol preluat din Cosmopolitan NG

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.