De ce să NU îți fie rușine că folosești jucării sexuale

Jucăriile sexuale sunt încă un subiect tabu, dar COSMO îți explică de ce nu trebuie să îți fie rușine să le folosești.

Poate că și tu a o jucărie sexuală, însă ți-e jenă să recunoști asta, poate că nici măcar nu ai curajul să îți cumperi una… Dintr-un motiv sau altul, ne e foarte ușor să vorbim despre tot felul de subiecte, însă când vine vorba de sex sau, mai rău, de masturbare, ne compărtăm de parcă nu ar fi cele mai normale și naturale lucruri din lume.Jucarii sexuale pe care nu stiai ca le ai in casa

Iată de ce nu ar trebui să îți fie rușine să folosești o jucărie sexuală:

În primul rând, cum spuneam și mai sus, masturbarea este normală, naturală și, mai mult, foarte sănătoasă. De ce ți-ar fi rușine că te masturbezi? Sigur, să îți găsească mama ta vibratorul când face curățenie poate fi jenant, dar nu vorbim despre asta acum. Niciodată nu trebuie să îți fie rușine să recunoști că te masturbezi, toată lumea face asta!

Cât despre jucăriile folosite în timpul sexului, de ce ar fi asta ceva greșit? Crezi că alte persoane nu folosesc așa ceva pentru a-și condimenta viața sexuală?

Jucariile sexuale – ghidul incepatorului

Apoi, cu ajutorul jucăriilor sexuale îți vei cunoaște mai bine corpul, vei învăța ce anume îți place. Unul dintre beneficiile masturbării este că vei descoperi mai bine ce anume îți produce plăcere. Cu ajutorul unei jucării sexuale precum un vibrator sau dildo, deci, vei putea descoperi un punct care are nevoie de mai multă atenție în timpul sexului.

De asemenea, mereu este bine să încerci lucruri noi în pat! Din păcate, sexul poate deveni plictisitor la un moment dat, așa că e o idee foarte bună să încerci lucruri noi, fie că e vorba de poziții, jucării sau anumite practici.

Dacă îți e jenă, totuși, să intri într-un sex shop pentru a cumpăra o jucărie, nu trebuie decât să dai o comandă online. Coletul poate fi ridicat de la poștă sau poate fi adus direct la ușa ta, iar pachetul este de regulă unul cât mai discret ambalat, pentru ca nimeni să nu își dea seama ce conține.

Cum sa intretii flacara pasiunii

Acestea fiind spuse, tu folosești jucării sexuale?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.