De ce nu vrea o relatie serioasa

Să spunem că te întâlnești cu un tip și totul merge strună între voi. Apoi, când lucrurile par să devină serioase (și îți dai seama că îți dorești asta), el îți răspunde mai… lent la SMS-uri. De acum încolo, ți se pare că relația voastră se derulează cu încetinitorul. Iată adevăratele motive pentru care nu vrea o relatie serioasa.

Motivul #1
Pur și simplu nu e pregătit

Când un bărbat e gata să devină iubit, cel mai probabil îndeplinește cele trei condiții esențiale: a ajuns la o stabilitate financiară, a depășit perioada de umblat din floare-n floare și are prieteni care sunt implicați în relații serioase. Însă, în cazul în care nu îndeplinește una dintre condiții, probabil că nu e pregătit încă – și nu prea poți face mare lucru în privința asta. Trebuie să ajungă singur acolo.
Soluție: Lasă-l să plece și acordă-le atenție tipilor care vor cu adevărat să fie cu tine pe termen lung.

Motivul #2
E prea mult, prea repede

Dacă v-ați mișcat puțin cam repede, s-ar putea să realizeze la un moment dat că de fapt nu te cunoaște atât de bine și să se retragă puțin. Tipii construiesc iubirea prin intermediul încrederii, iar atunci când o relație evoluează prea rapid, nu mai are timp să capete acea încredere.
Soluție: Așteaptă să te contacteze el. Nu faci o dramă din asta, pur și simplu îi dai spațiu și timp să-ți simtă lipsa. Dacă te place, îți va da un semn, iar când va face asta, spune-i că ai fost ocupată cu ale tale. Pe viitor, asigură-te că petreceți suficient timp și separat.

Motivul #3
Atracția se diminuează

E greu să accepți că scânteia dintre voi se cam stinge. Chiar dacă instinctul îți spune să compensezi prin lenjerie sexy, nu e o idee bună să încerci să rezolvi problema prin sex.
Soluție: Fii sinceră. Când aveți un moment de liniște, spune-i că, deși îl placi mult, simți cum se îndepărtează de tine, iar tu nu-ți dorești un partener doar pe jumătate prezent. Dacă vrea să pună umărul pentru a readuce atracția la cote normale, e super – dar dacă n-o va face, treci mai departe. Cel puțin știi că ai făcut tot ce ai putut și că meriți un tip cu care să te conectezi pe toate planurile.

Sursa: Wendy Walsh, autoare a The 30-Day Love Detox

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.