De ce nu te mai iubeste

…de fapt, nu te-a iubit niciodată!

Se întâmplă adeseori să rămâi cu cineva din comoditate, însă cu prima ocazie trebuie să ieşi dintr-o astfel de relaţie toxică. E greu să admiţi asta, dar odată ce ieşi din acest cerc vicios, ai şanse să îţi găseşti adevărata pereche.

…a găsit pe altcineva!

Dacă e serios sau nu, ce mai contează atâta timp cât nu mai eşti tu în mintea lui. Sunt două variante acum: să scapi de el sau să încerci să îl recâştigi. Tu ştii mai bine care este cazul vostru.

…l-ai obligat să se schimbe!

Te iubea atât de mult încât a acceptat să fie aşa cum ai vrut tu. Acum a devenit un alt om şi tu eşti de vină pentru asta. Dacă nu îţi plăcea de la început, trebuia să îl laşi să îţi vadă de drum, nu să îl transformi într-o marioneată.

…îl sperie statutul de relaţie serioasă!

Te iubeşte enorm şi ştii asta, însă ideea unei relaţii stabile îl face să se poarte haotic. Lasă-i puţin timp şi spaţiu să se obişnuiască cu situaţia şi în timp lucrurile vor intra pe un făgaş normal.

…este influenţa amicilor lui!

De cât timp este cu tine nu mai pierde nopţile cu amicii lui, care sunt încă single, ceea ce i-a determinat pe aceştia să te vorbească de rău. În viziunea lor, ai o influenţă negativă asupra lui.

…nu se simte demn de tine!

Te cam plângi de unele lucruri şi pe el îl sperie gândul că nu este destul de bun pentru tine şi că cel mai probabil o să îl părăseşti. Şi după cum bine ştii, bărbaţii nu ştiu să discute despre ce îi apasă, aşa că suferă în tăcere.

…nu mai eşti la fel ca la început!

Este normal că în timp te schimb, în funcţie de experienţele prin care treci, însă lui nu îi mai place femeia care ai devenit. Încercaţi să vă regăsiţi sau continuaţi pe drumuri diferite.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.