De ce nu te lubrifiezi in timpul sexului?

Ai chef de sex, dar nu te lubrifiezi? Există mai multe motive posibile pentru care acest lucru se întâmplă.

Nimic nu este mai frustrant decât să ai chef de sex, dar să nu te lubrifiezi. Sigur, partenerul tău poate insista mai mult timp cu preludiul, de preferat cu sexul oral, sau puteți folosi lubrifiant, însă cu siguranță ai prefera să te lubrifiezi în mod natural.De ce trebuie sa urinez dupa sex?

Iată care sunt cele mai comune motive pentru care femeile nu se lubrifiază:

Ești deshidratată

Acest lucru se întâmplă mai ales dacă ai băut alcool, pentru că te deshidratează foarte mult. Deși un pahar-două de vin pot fi o idee bună, ai grijă să nu exagerezi. Încearcă să bei cât mai multă apă – se spune că pentru fiecare pahar de alcool consumat trebuie să bei un pahar de apă; acest lucru va preveni și mahmureala.

„Am un vagin larg, pot remedia situatia?”

Ești stresată

Atât femeile, cât și bărbații au această problemă – chiar dacă ai impresia că ești pregătită pentru sex, corpul tău nu este de acord, pentru că mintea ta e ocupată cu toate problemele pe care le ai. Dacă și tu ești cam stresată în ultimul timp, roagă-ți partenerul să îți facă masaj. Te vei relaxa, iar masajul poate fi un preludiu excelent.

Pot barbatii sa mimeze orgasmul?

Iei anumite medicamente

Acest lucru se întâmplă mai ales dacă iei medicamente împotriva răcelii, dar nu numai. Dacă observi că nu te mai lubrifiezi de când ai început să iei anumite medicamente, fă o vizită medicului, pentru a-ți prescrie altceva. Și pastilele anticoncepționale pot avea acest efect asupra ta.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.