De ce nu te cere în căsătorie? Află motivele bărbaților

Dacă nu vrei să pui tu marea întrebare, probabil te întrebi de ce partenerul tău nu te cere odată în căsătorie. Un studiu recent, efectuat pe 3000 de bărbați, arată că 48% dintre ei ar vrea să o facă, dar ceva îi reține. Iată care sunt motivele pentru care, pentru moment, se abține.

Nu vă permiteți să vă căsătoriți

Dacă partenerul tău știe că vrei să faci o nuntă mare sau cel puțin una la biserică, știe cât de costisitor va fi totul. Mai ales dacă sunteți tineri, cel mai probabil nu vă permiteți chiar în acest moment. În plus, nici inelul de logodnă nu este tocmai ieftin, iar partenerul tău vrea să îți cumpere unul care să te bucure toată viața.Citește și: 11 bărbați mărturisesc ce ar fi vrut să știe înainte de căsătorie 

Așteaptă momentul potrivit

Poate știe că tu te aștepți la un gest măreț sau el este cel care vrea să facă din cerere ceva deosebit. În orice caz, are nevoie de timp pentru a se pregăti. În același timp, aceasta este și cea mai folosită scuză dacă tipul, de fapt, nu e prea sigur că vrea să facă pasul cel mare.

Nu e sigur că tu vrei

Acest pas este unul foarte important în orice relație, deci partenerul tău vrea să fie 100% sigur că îți dorești același lucru. În acest caz, e destul de clar că aveți probleme în ceea ce privește comunicarea.

Citește și: Cei mai sexy burlaci vorbesc despre căsătorie 

Familia sau prietenii l-au convins să nu o facă

Ouch.

În ciuda acestor motive, 61% din respondenți au spus că își vor cere partenera în căsătorie în următoarele 6 luni – o veste bună pentru femeile care țin neapărat să se căsătorească, dar nu vor să facă ele cererea.

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.