De ce nu te-a mai sunat niciodata?

Jeff Wilser, autor al The Maxims of Manhood, ne dezvăluie, din proprie experiență, motivele pentru care bărbații dau bir cu fugiții după prima întâlnire, fie ea și reușită. Află, în sfârșit, de ce nu te-a mai sunat niciodata.

La prima întâlnire ne-am conectat, ne-am sărutat și am stat de vorbă până la ora 2. Dar o săptămână mai târziu, nu mai simțeam conexiunea. Știu că ar fi trebuit s-o sun, dar n-am făcut-o. Nu am dispărut dintr-odată, ci încetul cu încetul – mesajele mele deveneau cu fiecare zi mai rare și mai vagi… până când, la un moment dat, nu i-am mai răspuns deloc. Știu că femeile urăsc mișcarea asta. Totul rămâne în aer și nu e corect. Iată 5 motive care ne determină să ne… evaporăm.Tip nou în pat? Iată cum te pregătești

Tipul ajunge la concluzia că nu vă potriviți

Chiar dacă întâlnirea merge bine, uneori un bărbat continuă să-și pună întrebări existențiale, precum: „Și dacă o să ai parte de o partidă mai bună?” sau “Nu-i așa că avea niște coate cam ciudate?”. De cele mai multe ori, reușim să le ignorăm, dar se întâmplă ca ele să câștige, anulând orice conexiune. Dacă ajungem cumva la concluzia (pe bună dreptate sau nu) că nu ne potrivim cu femeia respectivă, încetăm să mai facem eforturi.

Cunoște pe altcineva

E simplu și brutal, dar se întâmplă. Dacă ați ieșit doar la 1-2 întâlniri până acum, nu se simte dator să-ți rămână fidel, ceea ce înseamnă că posibilitățile lui sunt încă deschise. În cazul în care simte că are o conexiune mai intensă cu altă femeie, va dispărea din viața ta fără remușcări.

Vrea să-și salveze imaginea

Bărbații simt nevoia să se facă plăcuți, așa că, în timp ce își lămuresc sentimentele, încă lucrează la imaginea de “bărbat în toată regula”. Dacă decidem să trecem mai departe, nu știm ce să spunem astfel încât să nu ne fie afectată imaginea, așa că pur și simplu ne evaporăm fără nici un cuvânt.

Recalibrează-ți relația

E rănit

Dacă ai spus sau ai făcut ceva care l-a deranjat, uneori preferă să nu discute despre asta. În funcție de gravitatea “faptei”, se hotărăște dacă poate trece peste sau… pleacă fără să se uite înapoi.

E nesigur

Atunci când e intimidat, nu-și poate arăta latura de supererou, mai ales dacă faci o mișcare ce-i zdruncină orgoliul (de exemplu, insiști de fiecare dată să plătești tu nota de plată, pentru că faci mai mulți bani decât el). Preferă să iasă din joc decât să se simtă inferior.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise