De ce iubesc barbatii sanii

Pragmatic vorbind, sanii ar trebui sa fie utili doar alaptatului, insa stim foarte bine cat de mult conteaza ei in ziua de azi, in mai toate domeniile.

De ce sunt barbatii atat de innebuniti dupa sani, in general, si cupa D, in special? Iata cinci motive:

Ii calmeaza

Cu trimitere clara catre anii copilariei, cand nu aveau nicio grija pe lume, sanii le reamintesc tipilor de perioada cand mama lor ii proteja de lumea inconjuratoare, uneori atat de rautacioasa.

Ii stimuleaza vizual

Femeile au nevoie de mai mult decat de o imagine sexy pentru a se excita, dar barbatii sunt fiinte mult mai influentabile vizual.

Ei intra instant intr-o stare de excitare cand vad ceva care ii atrage din punct de vedere sexual. Iar sanii sunt o parte extrem de sexy (si de vizibila) a corpului unei femei.

Sunt un simbol al fertilitatii

La fel cum sporturile sunt destinate sa scoata in evidenta masculinitatea, sanii sunt intruchiparea feminitatii si a fertilitatii, indiferent de marime sau de forma. Sanii unei femei pot hrani un copil, asadar pot sustine o viata.

De asemenea sunt un simbol al reproducerii, si cum barbatii se nasc cu imboldul de a se reproduce, e normal sa fie atrasi de sani.

Selectia naturala

Teoria evolutiei sustine ca, in subconstientul nostru, ne alegem partenerii in functie de cat de sanatosi si de fertili sunt. Conform cercetarilor lui Darwin, barbatii sunt atrasi de femeile cu sani mari deoarece acesta trasatura transmite despre ele sunt sanatoase si fertile, cu o constitutie puternica, deci ideale pentru a face copii.

Secretul unui preludiu

Pentru ca sanii sunt zone erogene, barbatii stiu ca au ei un aliat de nadejde pentru a-si aduce partenerele pe culmile extazului. Si oricum, nu doar femeile se excita cand le sunt mangaiati sanii, si barbatii au partea lor de placere…

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.