De ce înșală bărbații? Povești reale

10 bărbați vorbesc deschis despre motivele care i-au convins să își înșele partenera.

„Mă simțeam ca într-o cușcă. Asta nu scuză nimic, dar simțeam că nu pot să plec, deși voiam. Am cunoscut pe cineva care mi-a arătat adevărata mea valoare și m-a ajutat în acea perioadă, iar relația a devenit romantică fără să ne dorim asta. După aceea am avut cu ea o relație de câțiva ani, dar încă mă simt prost pentru asta.”



„Am înșelat de mai multe ori pentru că nu simțeam că pot investi în acele relații. Niciodată nu am înșelat când aveam o relație serioasă, dar nu mă simțeam prost că mă culcam cu altcineva doar pentru că mă vedeam cu cineva și simțeam că relația nu va ajunge nicăieri.”

„Eram tânăr, eram la facultăți diferite și eram sigur că mă va înșela. Așa că m-am gândit că mai bine o fac eu primul. Păstram asta pentru momentul când mi-ar fi spus că m-a înșelat, ca să îi zic că și eu am făcut-o. Acum îmi dau seama că a fost foarte imatur din partea mea.”

Citește și: De ce mi-am înșelat soțul? 

„Atunci când am făcut-o mă gândeam că e cool, că așa face un bărbat alpha. Dar, sincer, acum îmi dau seama că gândeam altfel despre relații. După relația părinților și primele mele relații, credeam că acestea oricum nu duc nicăieri, așa că de ce să îmi bat capul?”

„Eram beat, iar ea era sexy și, nu o să mint, am făcut asta ca o scăpare din relația pe care o aveam în acel moment.”

„Simțeam nevoia să fiu validat. Într-o relație, simțeam că deja am câștigat și asta mă făcea neliniștit. Aveam multe probleme de rezolvat pe atunci.”

„Am înșelat-o pentru că am aflat că și ea mă înșelase.”

„Mă mai vedeam cu o tipă de pe Tinder și totul era foarte casual, mai ales pentru că eu abia ieșisem dintr-o relație. Apoi am cunoscut-o pe femeia cu care mai târziu m-am căsătorit și imediat am simțit că e o persoană care merită. M-am despărțit apoi de tipa de pe Tinder, dar ea a fost foarte supărată. Sincer, eu chiar nu credeam că ea consideră că suntem într-o relație și acum îmi pare rău că i-am făcut asta.”

Citește și: Ai fost înșelată? Cum îți afectează asta următoarea relație 

„Eram în facultate și aveam o relație la distanță; nu vorbeam atât de des cu ea, pentru că ne costa foarte mult. Am cunoscut-o apoi pe femeia visurilor mele și am încercat să mă despart de actuala, dar pur și simplu nu am reușit să vorbesc cu ea o săptămână și nu voiam să îi dau un sms sau un e-mail.”

„Relația nu mai funcționa de mult timp, și ea se plângea de asta, dar refuza să ne despărțim. De fiecare dată când aduceam asta în discuție începea să plângă și să țipe la mine că nu vrea să o părăsesc. Cedam, mai încercam, dar după maxim două săptămâni ne certam din nou, mai ales pentru că ea se plângea întruna că nu îi convine câte ceva. Nici măcar sex nu mai făceam și totul era foarte plictisitor, dar insista să nu ne despărțim. Până la urma nu am mai rezistat așa și am înșelat-o. Până la urmă ea și-a găsit altul și așa am reușit să scap de ea.”

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Frank Kobola)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.