De ce ai dureri in timpul sexului?

Sexul ar trebui să fie mereu o experiență plăcută. Iată câteva cauze ale durerii și cum să rezolvi problema.

Nu trebuie să îți fie jenă dacă ai dureri în timpul sexului, această problemă este mai comună decât crezi. De obicei, cauza este o infecție sau uscăciunea vaginală. Ce surpriză, nu are nicio legătură cu mărimea imensă a penisului său… Of, bărbații aștia!Iată câteva motive pentru care ai dureri în timpul sexului:

Folosești pastile anticoncepționale. Hormonii pe care acestea le conțin reduc secreția fluidelor, deci vaginul tău va fi mai uscat. Poți folosi lubrifiant, dar îți recomandăm să faci o vizită medicului ginecolog, pentru a-ți prescrie alte pastile. De asemenea, poți încerca să folosești o altă metodă contraceptivă.

5 semne ca ar trebui sa renunti la pastilele anticonceptionale

Mai ai o săptămână până la ovulație. Secrețiile vaginale sunt diferite în funcție de perioada lunii. Dacă acesta este cazul, poți folosi un lubrifiant.

Sari peste preludiu. Dacă te grăbești prea mult, corpul tău nu are suficient timp să se pregătească.

Folosești medicamente antihistaminice. Discută cu medicul tău despre această problemă pentru a-ți prescrie alte medicamente.

Ai o infecție vaginală. Deși acestea provoacă mai degrabă mâncărime, nu durere, țesutul vaginal se poate inflama, provocându-ți durere la penetrare. Pentru a scăpa de problemă, evită să faci sex până când scapi de infecție.

Cum previi infectia vaginala in mod natural

Ești balonată. Așteaptă puțin până se digeră mâncarea, sexul atunci când ești balonată nu este cea mai bună experiență.

Ai un fibrom uterin. De obicei, acestea nu sunt observate decât când cresc și provoacă durere. Fă o vizită medicului.

Ai un chist ovarian. Acesta poate cauza presiune sau durere bruscă șli acută, dacă din cauza sexului chistul se sparge. Fă o vizită medicului.

Ultima dată când ai făcut sex a fost prea agresiv. Este recomandat să te abții până când vaginul tău își revine, iar data viitoare folostește lubrifiant.

Sfaturi pentru sex in timpul menstruatiei

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.