De ce e bine să practicăm „trucurile sexuale”

Internetul ne îndeamnă mereu să încercăm câte un nou truc sexual, dar chiar merită? Noi credem că da și ți-am pregătit o listă de 4 motive pentru care ar trebui să o faci și tu.

1. Pentru a condimenta relația sexuală

După un timp, relația cu partenerul poate intra într-o rutină și, deși aceasta este confortabilă, uneori e nevoie să mai aducem ceva nou în pat. Îți amintești cât de interesant era sexul la început, înainte de a învăța ce vă place unul altuia? Poți crea o situație asemănătoare încercând diverse trucuri sexuale sau chiar poziții mai deosebite (a nu se înțelege „extrem de dificile și incomode”).

2. Pentru a descoperi ce îți place

Poate că ai impresia că știi exact ce îți place în timpul actului sexual, însă poți fi surprinsă de tot felul de lucruri. De exemplu, știai că senzația de ceară fierbinte picurată pe piele poate fi foarte excitantă? Nu doare, iar până când nu încerci nu vei afla dacă îți place!

3. Pentru a învăța lucruri noi

Trucurile sexuale te învață de obicei ceva nou la care poate nu te-ai fi gândit. Un truc foarte simplu se referă la poziția misionarului, pe care mulți o consideră plictisitoare: o pernă pusă sub fund te poate aduce mai rapid la orgasm!

4. Pentru că e distractiv

Sexul ar trebui să fie o activitate distractivă, care să provoace nu doar plăcere, ci și o stare generală de bine, chiar și zâmbete. Nu te teme să încerci ceva nou, chiar dacă poate nu va funcționa. Important e să te distrezi!

Tu ce părere ai de trucurile sexuale, îți place să le încerci?

 

Citește și: 7 trucuri sexuale pentru fiecare zi a săptămânii 

Citește și: Cum se schimbă viața sexuală după 30 de ani 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.