De ce dupa Gwyneth urmeaza Jennifer Lawrence?

De multe ori m-am ȋntrebat de ce după o relaţie ȋndelungată cu o persoană căutăm apoi opusul ei cu toate că nu putem spune că ne-am schimbat gusturile sau că suntem cu totul altfel decât la ȋnceputul precedentei legături sentimentale. Şi, atunci, de ce se ȋntâmplă asta?

Cea mai nouă şi mai incredibilă relaţie de la Hollywood, cea dintre Chris Martin, vocalul Coldplay, şi actriţa rebelă de 24 de ani, Jennifer Lawrence, mi-a readus ȋn vizor această “trilemă”: De ce după ce se ȋncheie o relaţie, următoarea va fi de cele mai multe ori cu o persoană total diferită faţă de precedenta?

Surse apropiate lui Chris spun că ȋn cazul lui a intervenit distanţa emoţională faţă de soţia sa Gwyneth şi faptul că o viaţă vegană şi super-sănătoasă… te plictiseşte. Dar nu e mai corect să spunem că, de fapt, Gwyneth şi Chris nu erau pe aceeaşi  “lungime de undă” ȋncă de la ȋnceput sau că s-au schimbat pe parcurs, de vreme ce atât de repede Chris a schimbat foaia şi a ales-o pe cea mai rebelă femeie de la Hollywood, o declarată amatoare de junk food şi care spune ȋntotdeauna lucrurilor pe nume?!

Oare nu ni s-a ȋntâmplat şi nouă, muritoarelor de rând, acelaşi lucru, adică să ne dăm seama după ani de zile că bărbatul pe care-l avem lângă noi este pur şi simplu… din alt film? De aceea m-am gândit că ar fi oportune câteva sfaturi despre cum ȋţi poţi da seama că cel de lângă tine nu este cel care ar trebui să se găsească acolo. Este mai bine să realizezi mai repede decât mai târziu.

1. Alte gusturi, alte păreri despre… mai tot

Lui ȋi place rock, ţie pop, el adoră camerele decorate ȋn negru, ţie ţi se par de-a dreptul morbide, el fumează, iar tu nu ai pune o ţigară ȋn gură nici bătută… Evident, aveţi gusturi diferite şi ȋn ceea ce priveşte filmele, nu doar muzica, dar şi ȋmbrăcămintea, tu preferi glam, iar el trashy rock.
Dar dacă gusturile se pot ȋmpăca cănd iubirea este mare, diferenţele mari ȋntre ceea ce vă doriţi de la viaţă şi cuplu sunt ireconciliabile şi ar trebui să le discutaţi ȋn etapa de ȋnceput pentru că mai târziu o despărţire doare mult mai mult. Află cumva dacă şi el vrea să aibă un copil pe viitor sau dacă pune accentul pe carieră ca şi tine. Astfel te asiguri că ai o relaţie de viitor şi că nu-ţi pierzi timpul cu un tip care mai devreme sau mai târziu nu va mai fi ȋn viaţa ta.

2. Prieteni din alte “lumi”
De multe ori credem că prietenii cuiva nu definesc acea persoană, dar adevărul este că prietenii de suflet ȋi alegem cu mare grijă, iar ei reflectă ȋn mare măsură cum suntem noi. De aceea, este bine să-i analizezi de două ori amicii pentru a vedea cu cine stai de vorbă. Sunt bărbaţi cu relaţii stabile şi care-şi respectă prietenele sau sunt party animals, veşnici burlaci care nu au chef “să se lege la cap”?
Ştii prea bine ce influenţă puternică au prietenii asupra deciziilor noastre de viaţă, dar şi asupra gusturilor noastre ȋn materie de orice…

3. Fostele lui sunt “din alt film”
 Fie că ne place sau nu, ȋn general, alegem un partener ȋn funcţie de un pattern ȋn sensul ȋn care ne plac oamenii care au anumite trăsături de caracter, anumite gusturi şi un anumit aspect fizic. Dar ce te faci cu un tip care pare că se răzgândeşte de fiecare dată şi care are foste care nu-ţi seamănă sub nici o formă?! Acest lucru denotă de cele mai multe ori că tipul efectiv este indecis asupra genului de femeie care-i place şi că este ȋn căutări. Că a găsit ȋn tine femeia perfectă sau nu, rămâne să vezi. 
Ȋncearcă să-l chestionezi oricum despre ce-i place la o femeie şi de ce nu au mers relaţiile precedente. 
 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.