De ce barbatii beta sunt iubiti senzationali

Fotbalistul cu faima, avocatul de multinationala, antreprenorul indraznet… toti acesti barbati alfa atat de doriti de femei au in comun o incredere accentuata in ei, agresivitatea si statutul social. „Dar, cu toate ca te pot intretine financiar fara probleme, cand vine vorba de partea emotionala lasa de dorit tocmai pentru ca sunt concentrati asupra propriei persoane si asupra reusitelor lor”, spune psihologul Tina Tessina.

„Opusul” barbatului macho alfa nu poate fi altul decat tandrul beta. „Are o personalitate deosebita, este destept, echilibrat psihologic si este capabil de o tandrete reconfortanta, unica”, sustine psihologul Yvonne Thomas. „Se simte in largul lui si intr-o echipa, nu numai ca sef, avand controlul absolut tot timpul”, adauga Thomas.Si chiar daca nu va ajunge directorul general al unei multinationale, acest tip sensibil va pune pe primul loc pe toti cei dragi – familie, prieteni si, mai ales, pe iubita. Tocmai de aceea el vine sa completeze perfect viata unei femei de cariera. „Barbatul beta nu cauta o sotie á la Stepford si nu se simte amenintat de inteligenta ta sau de cati bani faci, principalele motive de despartire in cazul unei relatii dintre o femeie alfa si un barbat din aceeasi categorie”, spune Thomas.

Si mai sunt cateva „detalii” incantatoare privind barbatul beta – este foarte „altruist” intre asternuturi si ai toate sansele sa nu te insele.

Totusi, exista si dezavantaje ale unei relatii cu un barbat beta? „Este posibil sa sufere de blestemul tipului dragut – sa fie prea docil”, explica psihologul Audrey Chapman. „Asa ca este foarte important sa reuseasca sa echilibreze latura soft cu atitudinea impunatoare”, adauga Chapman. Dar expertii au cazut de acord asupra unui lucru: odata ce ai ales beta, nu prea mai ai cale de intoarcere.

ALFA BETA
La prima intalnire te duce la: paintball cules struguri
A castigat un meci la mini-golf si: face glume pe seama ta bate palma cu tine
Jocul lui favorit pentru Wii: Resident Evil Mario Kart
Supereroul lui este: Batman Superman

 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.