De ce ar trebui să ștergi pozele cu fostul de pe social media

Atunci când The Weeknd a șters toate pozele pe care le avea cu Selena Gomez, toată lumea a observat. Deși acest lucru poate atrage atenția cunoștințelor, este foarte sănătos pentru tine.

Iată de ce ar trebui să ștergi pozele cu fostul:Fiecare dintre noi se mai uită uneori prin pozele postate în urmă cu câteva luni sau ani. Găsind poze cu fostul în ipostaze fericite, poți uita pentru o secundă motivele pentru care v-ați despărțit, amintindu-ți doar de momentele frumoase.

De asemenea, îți amintești cum prietenii vă apreciau atunci când formați un cuplu. Zecile de like-uri și comentarii de genul „OMG ce drăguți sunteți” te pot afecta, dorindu-ți să te împaci cu fostul, deci știi că relația nu mai funcționa.

Viitorul partener ar putea crede că nu ai trecut peste, mai ales dacă în poze păreți foarte apropiați. Acest lucru poate duce la gelozie sau chiar la pierderea interesului.

Apoi, poți ajunge foarte ușor din nou pe profilul lui. Chiar dacă i-ai dat unfollow/unfriend, te poți uita prin pozele tale, vezi una cu el și ești la doar un click de profilul lui. Până să-ți dai seama, au trecut deja 15 minute de când i-ai fericitat pozele și postările noi.

Citește și: Cum treci mai ușor peste o despărțire 

Citește și: Cele mai ciudate povești de despărțire 

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.