De ce am decis să mă despart de logodnicul meu

Logodna este una dintre cele mai frumoase perioade din viața cuiva: cuplurile se bucură de momente tandre și pasionale, planifică nunta, visează la restul vieții împreună. Totuși, există situații în care unul dintre parteneri realizează că, în loc să se căsătorească, ar trebui să se despartă.

În continuare vei găsi poveștile reale ale unor femei care au trecut prin asta.Gelozia lui a stricat totul

„Era gelos pe mine dacă aveam orice altă relație, inclusiv cu prietenii sau cu familia. În 2 ani de relație, îmi văzusem familia doar o dată sau de două ori; m-a făcut să pierd chiar și absolvirea sorei mele. Plănuiam să organizăm nunta unde locuiam, iar familia mea ar fi trebuit să vină în vizită. Voiam să petrec noaptea dinaintea nunții la hotel, cu părinții mei (iar noaptea nunții acasă la mama lui, așa cum mi s-a cerut). A refuzat, spunând că trebuie să aleg între el și familia mea. Mi-am ales familia și nu am regretat niciodată!”

Devenea abuziv

„Din momentul în care ne-am logodit a devenit o cu totul altă persoană, încerca să mă controleze mereu. M-am despărțit de el înainte să mă abuzeze și fizic.”

Citește și: Cum scapi de o relație toxică

Încerca să mă controleze

„După ce ne-am logodit, s-a schimbat total. Nu mai era carismatic, doar răutăcios mereu și încerca să mă controleze.”

Nu voiam să fiu doar o gospodină

„Era abuziv și voia să fiu gospodină. Când am găsit un job bun, care îmi permitea să mă întrețin singură, nu mă susținea în ce fac, încerca să mă controleze și era pur și simplu nesimțit mereu.”

Nu ne mai plăceam unul pe altul

„Începusem să vorbim despre lucruri de genul: Dacă nu vreau să locuim mereu împreună? Dacă nu am mai fi monogami? Dacă aș petrece mai puțin timp acasă? Mi-am dat seama că nu o să meargă și ne-am despărțit.”

Obiceiurile lui mă enervau prea tare

„Ne-am mutat împreună și orice făcea mă enerva. Nu punea niciodată vasele în mașina de spălat, lăsa dezordine peste tot, își refăcea părul de 3-4 ori pe zi, își făcea selfie-uri întruna. La un momentan nu mai aveam chef să mă întorc acasă după muncă pentru că mă irita prea tare. Mă enerva atât de tare încât nu mai simțeam iubirea.”

Mă considera proastă

„Înainte de a ne logodi totul era ok, dar apoi încerca să mă ajute să înțeleg tot felul lucruri banale. Considera că sunt proastă, așa că îmi explica orice de parcă avusesem un accident și brusc nu aș fi putut gândi.”

Tu ai trecut prin așa ceva? Împărtășește povestea ta cu noi!

 

*articol preluat din Cosmopolitan UK (autor: Paisley Gilmour)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.