Ai nevoie de un dating detox?

Ce reprezintă un dating detox, când ai nevoie de el și cum îți poate ajuta relațiile din punct de vedere sentimental, dar și sexual? COSMO îți răspunde la toate întrebările!

Ne-am obșinuit cu ideea că fiecare persoană trebuie să aibă un partener pentru a se simți împlinită. Deși cu siguranță ajută să avem mereu alături pe cineva, acest lucru nu este obligatoriu pentru o viață fericită. Din păcate, multe femei, mai ales cu vârste cuprinse între 20 și 30 de ani, au un singur scop: să își găsească jumătatea.Ce este un dating detox?

Un dating detox este o perioadă, mai mică sau mai mare, în care nu mai ieși la întâlniri și nu îți cauți un partener în niciun fel. Această perioadă poate dura o lună, câteva luni sau chiar un an, totul depinde de tine. Bineînțeles, dacă ai cunoscut un tip absolut grozav nu trebuie să îl lași baltă! Ideea este să nu te mai concentrezi pe dating: nu mai folosi online dating, nu îți ruga prietenele să îți facă cunoștință cu un tip simpatic, nu ieși în oraș pentru a căuta „pradă”. Dacă dragostea apare pe neașteptate, go for it, dar nu o căuta tu!

Ce beneficii aduce un dating detox?

În primul rând, vei începe să te concentrezi mai mult pe tine, pe dezvoltarea personală, pe hobby-uri, pe ce te face fericită. Vei descoperi că poți fi o persoană împlinită chiar dacă ești single, iar acest lucru este foarte important dacă îți dorești o viață fericită.

Apoi, este posibil ca relațiile tale anterioare să nu fi funcționat și din cauza ta. Analizează-te bine și încearcă să îți dai seama care ar putea fi defectele care pun bărbații pe fugă. Ar trebui să încercăm întotdeauna să evoluăm, să devenim persoane mai bine. Petrece-ți timpul cunoscându-te mai bine în loc să îi cunoști pe alții.

Bineînțeles, un alt beneficiu al unui dating detox este relaxarea. Trebuie să înveți să te relaxezi, să nu îți mai bați capul cu „Trebuie să arăt impecabil pentru a atrage bărbați”, „Trebuie să vorbesc într-un anume fel pentru a atrage bărbați” etc. Fii tu însăți și vei descoperi cât de liberă te vei simți!

Cum îți ajută un dating detox relațiile viitoare?

Odată ce ai făcut această pauză, te vei cunoaște mai bine și vei știi ce vrei cu adevărat de la o relație și de la un partener. Astfel, nu vei mai pierde timpul cu tipi nepotriviți. În plus, oricărui bărbat îi plac femeile care au interese și hobby-uri în afara relației, care se concentrează pe evoluția lor constantă.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.