Da startul unei partide de sex hot

Bărbaţii adoră ca partenera lor să iniţieze o partidă de sex. COSMO îţi dă câteva idei pentru a prelua frâiele în dormitor.

S-au dus acele vremuri când bărbatul hotăra când şi de câte ori se făcea sex în cuplu – şi tare ne bucurăm că trăim într-o eră când femeia nu mai e (atât de) judecată din punct de vedere al relaţiilor intime şi când chiar poate da ea startul unei partide de amor fierbinte. Testează următoarele abordări:

Lasa-i un indiciu

De la un set de lenjerie sexy aruncat aparent întâmplător pe pat înainte de culcare sau flaconul de lubrifiant lăsat chiar pe pernă, până la a-ţi pune nonşalantă un clip porno pe telefon, exact când v-aţi băgat în pat (asta îl va şoca!) – oricare dintre aceste indicii îi transmit că ai chef să vă iubiţi, iar el nu te va refuza.

Saruta-l cu pasiune

Arată-i că pur şi simplu… ţi-e poftă de el şi sărută-l pasional pe gură. Coboară apoi cu buzele pe piept, înlănţuie-i sfârcurile între buzele tale şi apoi lasă-te cât mai jos, înspre zona lui intimă. Muşcă-l uşor în partea interioară a coapselor şi alintă-i penisul. Fii sigură că veţi face dragoste foarte înfierbântaţi!

Pregateste terenul

Trimite-i iubitului tău un sms sau un mesaj pe What’sApp prin care să îi dai de ştire că eşti excitată şi… puse pe fapte mari. Spune ceva de genul: „Wow, cum mă simt! Când ajungi acasă azi?“ şi lasă-l să continue el discuţia, dacă poate (la birou e mai dificil să te apuci de astfel de conversaţii hot). Seara, când vă veţi vedea fii pregătită: exfoliază-te la duş, pentru a avea o piele über-fină, dă-te discret cu un parfum şi machiază-te natural – doar nu vrei să îţi curgă dermatograful în timpul partied incendiare de sex care va urma, nu-i aşa?

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.