Cuvinte magice in relatie

Orgoliul barbatilor poate fi stimulat nu doar cu gesturi tandre, ci si cu vorbe dulci. Spune urmatoarele replici si sedu-l definitiv.

Laudă-l!

Într-o relaţie, orgoliile nu îşi au rostul, aşa că nu te feri să îi declari iubitului tău iubirea şi… admiraţia pe care i le porţi. Spune-i ce îţi place cel mai mult la el şi că apreciezi acel gest al său pe care îl face când i s-a întâmplat ceva de bine la serviciu. O să îi răsfeţi ego-ul, iar el îţi va întoarce complimentele, fii sigură!Apreciază-l

Să îi spui tipului tot timpul „mulţumesc“ e o bilă albă pentru sănătatea relaţiei voastre, însă e foarte important ca uneori să îţi propui să o spui cu adevărat, nu doar din complezenţă. Bărbaţilor le place să audă cum le sunt recunoscute meritele, iar un simplu „mulţumesc“, rostit cu o voce caldă, poate avea efecte minunate.

Reda-i imediat buna dispozitie

Acordă-i importanţa cuvenită

Sau mai bine zis, recunoaşte-i meritele atunci când a dus cu succes la capăt o sarcină sau când pur şi simplu, te-a ajutat să îţi muţi maşina într-un loc mai sigur din parcare. Cu alte cuvinte, profită de orice acţiune simplă (sau nu neapărat) pe care o întreprinde şi spune-i cât de mult contează pentru tine că îl ai în viaţa ta. Nu-l demasculiniza niciodată – din contră, respectă-i personalitatea de mascul feroce (aşa vrea să îl percepi!).

Implică-l în tot

Fără să îl asfixiezi, împărtăşeşte cu iubitul tău tot ceea ce simţi despre el şi legat de relaţia voastră. Abţine-te să creezi scenarii sau să faci presupuneri despre care nu cunoşti tot contextul. Întreabă-l înainte să îl acuzi de ceva şi nu îi ascunde adevăratele tale sentimente. Ştiu, e nevoie de curaj pentru a-ţi recunoaşte ţie însăţi ceea ce simţi în inima ta, dar e pentru binele tuturor să îi mărturiseşti orice, indiferent de cât de greu îţi vine. În fond, o relaţie temeinică supravieţuieşte doar dacă sunteţi sinceri unul cu altul.

Secrete de agatat de la barbati

Fă echipă cu el

Consideră-ţi iubitul cel mai bun prieten, înainte de orice. Sigur, prieteniile intre femei sunt cele mai solide, mai ales că doar cu o „surată“ poţi dezbate orice subiect. Însă pentru că numai cu el împarţi o locuinţă până la urmă şi pentru că el este, cu adevărat, alături de tine în orice ocazie, acordă-i încrederea cuvenită şi tratează-l ca pe prietenul tău cel mai bun. Spune-i şi cât de mult îţi place tot ceea ce faceţi împreună şi cere-i lui sfatul înaintea oricărei alte persoane, dar sugerează-i subtil că beneficiază de acest privilegiu. Se va simţi flatat şi vei avea parte de acelaşi tratament.

Text: Dana Ruxandra Panghe

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise