Cuplurile care fac sex de doua ori pe saptamana castiga mai mult

Secretul unui salariu mai mare? Să faci sex de două ori pe săptămână, arată un studiu.

Potrivit unui studiu publicat recent în „International Journal of Manpower”, atât bărbații, cât și femeile care fac sex de două ori pe săptămână câștigă cu 4,5 % mai mult decât cei care fac sex mai rar. Existau câteva teorii psihologice care sugerau că indivizii care sunt mai satisfăcuți acasă reușesc să aibă mai mult succes pe plan profesional, iar rezultatul acestui studiu, la care au participat 7500 de persoane, arată că teoriile sunt adevărate.

6 momente cand e normal sa ai un libido scazut

Totuși, studiul arată că există o corelație între cele două (cât de des faci sex și ce venit ai), iar sexul nu este neapărat o cauză pentru care ai un salariu mai mare sau mai mic. De fapt, în unele cazuri este posibil ca persoanele care câștigă mai mult să fie mai puțin stresate, deci au chef de sex mai des. Logic, nu?

În orice caz, „concluzia este că oamenii au nevoie să iubească și să fie iubiți, sexual și nonsexual, de alții”, spune Dr. Nick Drydakis, cel care a condus studiul. „În absența acestor elemente, oamenii se pot simți singuri sau pot suferi de anxietate sau depresie, ceea ce va afecta viața profesională.”

Se știe deja că sexul are numeroase beneficii, stimulând stima de sine și buna dispoziție. Angajații devin astfel mai plăcuți de către șefi, iar pentru că sunt mai productivi și creativi, șansele să primească măriri de salariu sunt mai mari.

Cu această ocazie, vrem să-ți amintim că stresul îți poate ruina viața sexuală, în special dacă ești femeie. Poți găsi AICI câteva moduri prin care stresul îţi afectează viaţa sexuală, dar și ce să faci pentru a te simți mai bine.

De asemenea, poate că în ultimele luni chiar ești mai productivă la birou, însă nimeni nu pare să observe – nici măcar șeful. Pentru astfel de cazuri, ți-am pregătit un articol care te va ajuta să ceri mărirea de salariu pe care o meriți.

Nici un comentariu

Comentariile sunt inchise