Cum treci peste o despartire

1. Rupe legatura cu totul

Nu incerca sa te minti ca poti face fata unei relatii de „amicitie”, iti va ingreuna si mai tare situatia. Cel mai bine este sa nu mai vorbiti, macar pentru o perioada. Pana atunci, recupereaza-te cum crezi ca e mai bine. Noi iti recomandam sa te incojori de prieteni, sa vorbesti, sa plangi, pana ce totul se va regla de la sine.

2. Nu mai gasi legaturi in orice obiect

Treci pe langa banca din parc pe care obisnuiati sa stati si te gandesti la el. Intra in playlist o melodie care va placea si te gandesti la el. Inceteaza sa mai legi obiectele platonice de momente pe care le-ati trait impreuna. Bucura-te de ele pentru ceea ce sunt, nu pentru ceea ce reprezentau la un moment dat. Acea semnificatie nu se mai aplica. De fapt, ar trebui sa aduni toate lucrurile pe care le-ati strans ca un cuplu si sa renunti la ele.

Doneaza sau ofera cadou CD-uri, carti, DVD-uri care iti amintesc de el, da ghivecele cu flori unei matusi, blocheaza legatura cu el in retele sociale (Twitter, Facebook, hi5 si altele). Trebuie sa te rupi complet de el pentru a putea finaliza procesul! Inclusiv sterge-i numarul din telefon, mailurile vechi si sms-urile.

3. Restabileste relatiile cu prietenii

Bineinteles ca si tu erai una dintre acelea care spunea ca prietenii sunt pe primul loc, inaintea oricarui tip. De fapt, trebuie sa renunti la ceva din timpul petrecut cu amicii pentru a face loc iubitului. Acum ca esti single ar trebui sa iei lagatura cu ei din nou. Te vor ajuta sa treci mai repede peste despartire si iti vor aduce aminte cum e sa te distrezi numai intre prieteni.

4. Analizeaza

Chiar daca e bine sa te inconjori de lume, odata ce ti-ai mai revenit, fa-ti timp pentru a ramane numai cu tine. Analizeaza ce a mers prost si invata din propriile greseli.

5. Ai grija de tine

Ok, se accepta sa mananci cate o cutie intreaga de inghetata, dar numai in primele trei zile de la despartire. Dupa, fa chiar si lucrurile pe care nu le faceai inainte. Mergi la sala, fa tratamente la spa, mananca sanatos. Pe scurt, arata cat mai bine. Nu ti-ai dori sa dai nas in nas cu ex-ul si tu sa arati ca si cum el era cel pentru care merita sa te ingrijesti.

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.