Cum te desparți de cineva în funcție de zodia ta

Zodia în care ne-am născut ne influențează personalitatea, iar acest lucru este valabil și atunci când ne despărțim de cineva.

Iată ce spune despre tine zodia ta:

Berbec

Când vine vorba de despărțiti, nu ai niciodată îndoieli, cât timp tu ești cea care ia decizia. De cele mai multe ori, faci asta în mod spontan. De exemplu, poate că iei cina cu partenerul și realizezi că nu contribuie niciodată la conversație într-un mod relevant. Și gata, doar de asta a fost nevoie, te desparți pe loc de el. Din fericire, rareori regreți decizia.Taur

Fiind o fire practică, poți petrece ceva timp gândindu-te dacă relația funcționează sau nu, dacă mai merită continuată. Dacă nu te poți vedea alături de această persoană peste 10 ani ce rost are? Pentru că iei această decizie cu mintea, nu cu inima, îți e greu să o faci uneori, dar știi că ai făcut ceea ce trebuia.

Citește și: 12 semne că vă îndreptați către o despărțire 

Gemeni

Natura ta indecisă te împiedică uneori să iei această decizie. Pe de-o parte, persoana de lângă tine a început să te enerveze foarte tare; pe de altă parte, ați trăit momente frumoase împreună și poate mai merită o șansă. Din acest motiv, e posibil ca uneori să dispari pur și simplu, pentru că te gândești că dacă spui clar că vrei ca relația să se termine îți e teamă că nu poți lua asta înapoi în cazul în care te răzgândești.

Rac

Încerci să fii cât mai obiectivă, asemenea taurului, însă ești mai sensibilă și emoțională. Din acest motiv, îți e mai ușor să te desparți de cineva printr-un mesaj, pentru că ai timp să îți pregătești dinainte textul, fără a fii prinsă într-un val de emoții.

Leu

Ești determinată și încăpățânată, iar acest lucru este valabil și când vine vorba de relații. Chiar dacă realizezi că nu mai are rost, încă mai tragi puțin de relație, pentru a fi sigură că ai făcut tot ce se putea. De obicei, te desparți de partener în grabă, pentru a nu fii tu cea părăsită.

Fecioară

Încerci întotdeuna să iei cea mai bună decizie, motiv pentru care obișnuiești să ceri des părerea prietenilor. Faci asta și când vine vorba de despărțiri și e posibil să fi căutat măcar o dată pe Google „cum să te desparți de cineva”.

Citește și: Cele mai comune 3 motive de despărțire

Balanță

Ești o persoană sensibilă și nici măcar nu vrei să spui clar „vreau să ne despărțim”. În schimb, ți-ai dori „o pauză” pentru a „te concentra mai mult la tine”. Ești foarte delicată când vine vorba de despărțiri, pentru că nu vrei să-ți rănești partenerul.

Scorpion

Întotdeauna ești sinceră și explici partenerului de ce vrei să vă despărțiți, fără texte de genul „nu e vina ta, e a mea”. Totuși, faci asta cu respect și maturitate.

Săgetător

Atunci când te desparți de cineva preferi să fie de comun acord, deci discuți cu partenerul deschis, pentru a nu-l face să sufere. Întotdeuna spui că vrei să rămâneți prieteni, dar apoi realizezi cât de bine te simți fără a mai avea treabă cu acea persoană și te bucuri dacă nu te mai caută niciodată.

Capricorn

Ești înțeleaptă și nu ai timp pentru relații care nu funcționează. Odată ce îți dai seama că a venit momentul să vă despărțiți, o faci față în față cât de curând poți.

Citește și: Cele mai ciudate povești de despărțire 

Vărsător

Obișnuiești să zici verde-n față ce simți, iar când te desparți de cineva nu încerci să fii subtilă. Pentru că discuțiile de acest gen te incomodează, încerci să le scurtezi cât mai mult, deci e posibil ca nu doar o dată să te fi despărțit de cineva printr-un apel telefonic.

Pești

Ești sensibilă și faci tot posibilul pentru a te despărți de cineva cât mai blând posibil. Uneori petreci luni întregi gândindu-te la despărțire până să zici ceva, pentru că vrei să fii 100% sigură. În general, reușești să rămâi prietenă cu foștii.

 

 

*articol preluat din Cosmopolitan US (autor: Carina Hsieh)

Nici un comentariu

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicata.